banner108
Öne Çıkanlar Ralli Şampiyon Melekler Kupası Yeni Erenköy ve Polatpaşanın.. Nefes Kesen Nefes Nefese Şampiyonluk Yarışı.. Satranç Ligleri Start Aldı.. Tamara
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

YDÜ’de doping krizi..!
banner98

 





Federasyon Kupası’nda 23 Mart tarihinde oynanan Yakın Doğu Üniversitesi – Lefke Avrupa Üniversitesi arasında oynanan maç öncesi çekilen kurada ismi çıkan Mihajlo Pesic’e Doping Kurulu tarafından test uygulandı. Kurul bu testi Romanya’da bulunan bir laboratuara gönderdi. Test sonucu önceki gün Doping Kuruluna geldi. Bu test sonucunda Pesic’in kanında yasaklı olan Efedrin bulundu.


Federasyon yarın toplanıyor

Doping Kurulu alınan sonucu Spor Dairesi’ne bildirdi. Daire de Basketbol Federasyonu’na, Pesic konusundaki raporu iletti. Testin pozitif çıkması belgesini alan Basketbol Federasyonu Başkanı Ertuğ Nasıroğlu yarın konuyu görüşmek üzere yönetim kurulunu toplantıya çağırdı. Basketbol Federasyonu, Pesic’i tedbirli olarak Ceza Kuruluna sevk edeceği gelen haberler arasında. Kurulun, Pesic’e 6 ay ile 2 yıl arasında ceza verebileceği belirtiliyor. Tedbirli olarak Ceza Kuruluna sevk edilecek olan Pesic’in final serisinin geri kalan maçlarında forma giymeyecek. Bu gelişme üzerine YDÜ yönetiminin Pesiç konusunda nasıl bir karar vereceği ise merak konusu.

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75