banner108
Öne Çıkanlar Girne arenasporkolik Yalova Bitirdi.. (31) Attila Topaloğlu Anıldı.. DAÜ basın toplantısı yapıldı
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

YDÜ Zirveyi Seviyor..! (65-68)
banner98
 



Antakya Spor Salonu’nda oynanan maçın ilk periyorunda lider YDÜ Bahar ile etkili olurken, Hatay BŞB ise Paris ile etkili oldu. Hatay ekibi ilk dört dakikada maçta 11-6 üstünlük sağladı. Ilerleyen dakiklarda karşılıklı sayılar üretilince ilk periyodu Hatay BŞB 18-17 önde bitirdi. İkinci periyoda  Hatay BŞB etkili başlayarak skoru 20-17 yaptı. Maçta üstünlüğünü kuran ve etkili hücümlarla sayı üreten ev sahibi ekip periyotta 6.22 geçilirken skoru 31-24’e taşdı. Vandersloot ve Olcay’la bu periyotta sayı üreten YDÜ faul problemine takıldı.  Periyotta son üç dakikaya 35-27 Hatay BŞB üstnülüğü ile girildi. Rakibi ile farkı 9 sayıya kadar çıkaran Hatay BŞB ilk devreyi 38-33 önde kapattı.

Üçüncü periyotta da temposunu yüksek tutan Hatay BŞB maçta üstünlüğünü sürdürerek farkı 10 sayıya kadar çıkardı ve periyotta dört dakika sonunda skoru 47-37’ye taşıdı. Üstünlüğü eline geçiren YDÜ,  Vandersloot ile ürettiği sayılarla 47-47 skor eşitliği sağlandı.  Üstünlüğünü periyot sonuna kadar sürdüren YDÜ final periyoduna 51-56 önde girdi. Final periyodunda da etkili olan YDÜ, oyuna ağırlığı koyarak rakibi karşısında üstünlük sağladı. Periyotta son 3:43’e girilirken bu kez Hatay BŞB skora 62-62 ikinci kez denge getirince molaya gidildi. Mola dönüşü karşılıklı basketlerin yaşandığı maçın son dakikasında etkili savunma yapan YDÜ 65-68’lik skorla maçı kazandı.

 

Zafer Kalaycıoğlu: “Türkiye Ligindeki Hedefimize Ulaştık”

Maç sonrası değerlendirmelerde bulunan Yakın Doğu Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı Başantrenörü Zafer Kalaycıoğlu, ligi lider bitirme hedeflerini gerçekleştirdiklerini söyledi. Kalaycıoğlu,Lig için hedefimiz lider bitirmekti. Ligi lider bitirerek play-oflar’da ev sahibi avantajını elde ettik. Geçen yıl da lider bitirmiştik. İnşallah bu sene de bu ev sahibi avantıjını kullanırız. Hiçbir maç olay değil.  Çarşamba günü final four’a gidiyoruz. Kıbrıs’lı Türk taraftarlarımız maçlarımıza gelemiyorlar, onlara da desteklerinden ötürü teşekkür ederiz. İnşallah Kıbrıs halkı önünde maçlarımızı oynayacağımız günleri görürüz” şeklinde konuştu.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75