banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Doğan YDÜ Lefke Kartal
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

YDÜ ve Çetinkaya Karşılaştı..! (65-48)
banner98

Basketbol büyük erkekler ligi hazırlıklarını sürdüren Çetinkaya ve Yakın Doğu Üniversitesi takımları önceki akşam hazırlık karşılaşmasında karşı karşıya geldi.

Lefkoşa Atatürk Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmada baştan sona Yakın Doğu Üniversitesinin üstünlüğü göze çarptı.

Ilk periyodu 17-9 önde tamamlayan Yakın Doğu Üniversitesi ikinci periyodda rakibine üstünlüğünü sürdürdü ve devreyi de 37-18 önde tamamladı.

Üçüncü periyoddaki üstünlüğü rakibine kaptıran Yakın Doğu Üniversitesi karşısında Çetinkaya farkı biraz olsun kapadı ve 3. Period 46-33 Yakın DOğu Üniversitesi’nin üstünlüğünde tamamlandı.

Son periyodda başa baş bir oyun sergilense de maçın genelinde üstünlüğü elinde bulunduran Yakın Doğu Üniversitesi maçtan 65-48 galip ayrılan taraf oldu.

Maçla ilgili konuşan Çetinkaya koçu Kadri Alagöz takım olarak ilk hazırlık maçına çıktıklarını ve eksiklerini görme açısından güzel bir maç olduğunu söyledi. Alagöz basketbolu özlediklerini ve ligin bir an önce başlamasını beklediklerini de sözlerine ekledi.

Yakın Doğu Üniversitesi koçu Halit Kıryağdı ise basketbola uzak kaldıkları dönemde oyuncuların bireysel çalışmalarla kendilerini hazır tutmaya çalıştıklarını ancak hiçbir çalışmanın maçın yerini almadığını belirterek oynanan bu hazırlık maçının kendileri ve oyuncuları adına hem eksikleri görme hemde kendilerinin hangi noktada olduklarını görme açısından önemli olduğunu söyledi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75