banner108
Öne Çıkanlar kktc spor Doğan arenasporkolik Afün YDÜ
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

YDÜ, Tarih Yazmaya Çok Yakın..!
banner98

 





Zafer Kalaycıoğlu: “Kazanılması En Zor Kupaya Adımızı Yazdırmak İstiyoruz”

YDÜ, Baş Antrenörü Zafer Kalaycıoğlu yaptığı değerlendirmede, en iyi basketbol oynayan iki takımın finale kaldığını belirterek, takım olarak kupayı almak istediklerini söyledi. iki takım içinde kupanın bir ilk olacağını ifade etti. “YDÜ’ye yapılan yatırımların karşılığı olarak kupayı almak istiyoruz. Kıbrıslı taraftarlarımıza güzel bir atmosferde keyifli bir maç izelettirmeyi de istiyoruz . Temel hedefimiz kupaydı, buraya kadar geldik tek eksiğimiz kupa kaldı. Aldığımız galibiyetler kupa ile anlam kazanacak. Sahada kimin en iyi mücadele ettiğini göreceğiz” dedi. Kalaycıoğlu, “Oyuncularımız birbirini iyi tanıyor ve herkes birbirini biliyor. WNBA şampiyonluğu kazanmış üç oyuncumuzun yaz boyunca birlikte oynaması bizim için iyi bir avantaj. Hem hücum, hem savunma hem de atış süresine dikkat ederek oynamaları gerekiyor. Oyuncularıma güveniyorum. Hepsi rollerini kabul ederek oynayan oyuncular.

Erhan Ayaz : “Finali Kazanarak Kuzey Kıbrıs Türk Halkına Kupayı Armağan Etmek İstiyoruz”                                                                                                                                                   

YDÜ Kadın Basketbol Takımı Genel Koordinatör Yardımcısı Erhan Ayaz da, mücadele ettikleri tüm kulvarlarda hedeflerinin kupaya uzanmak olduğunu belirtti. Erhan Ayaz, “Sezon öncesi koyduğumuz hedeflerden ilki olan Türkiye Kupası’nda finale çıkmış olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Turnuvaya iyi başladık ve Galatasaray ile Beşiktaş gibi Türkiye’de sporun lokomotifi iki iyi takımı eleme başarısını gösterdik. Finaldeki rakibimiz Bellona AGÜ de ligin en organize ve sistemi oturmuş takımlarından biri. Finali kazanarak Kuzey Kıbrıs Türk Halkına kupayı armağan etmek istiyoruz” dedi. 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75