banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Forest Karşıyaka Doğan
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

YDÜ Melekleri, Galatasaray Deplasmanında..!
banner98




Türkiye Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde ilk hafta maçında Basketbolu Geliştirenler Derneği’i maçını 82-78 kazanan ve Samsun’da gerçeleşen Kadınlar Türkiye Kupası grup karşılaşmalarının ardından çeyrek finale yükselme başarısı gösteren Yakın Doğu Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı ikinci hafta müsabakasında ligin son şampiyonu Galatasaray karşısına çıkacak.

Genel Menajer Erhan Ayaz:” Takımımıza olan Güvenimiz Tam”

Yakın Doğu Üniversitesi Basın ve Halkla İlişkiler Dairesi Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, yarın  İstanbul Abdi İpekçi Spor Salonu’nda saat 15:00’da başlayacak karşılaşma için Yakın Doğu Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı Genel Menajeri Erhan Ayaz “Ligin yeni takımı olmamıza rağmen Samsun’da Türkiye Kupası ve ligin ilk maçında gösterdiğimiz başarılı performansla sezona moralli başladık. Bu moralle ligin en zorlu deplasmanlarından biri olan Galatasaray deplasmanında iyi bir performans göstereceğimize inanıyorum.  Amacımız Galatasaray’ı kendi seyircisi önünde yenerek ligin ilk iki haftasını galibiyetle tamamlayarak iyi başlangıcımızı devam ettirebilmek. Takımın havası son derece olumlu ve bu olumlu havayla çıkacak oyuncularımıza ve takımımıza olan güvenimiz tam” dedi. 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75