banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Girne Yalova Bitirdi.. (31) Attila Topaloğlu Anıldı.. DAÜ basın toplantısı yapıldı
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

YDÜ Kupaya Kilitlendi..!
banner98

 




YDÜ, Hatay BŞB’yi yenmesi durumunda ikinci kez kupayı müzesine götürecek. Hatay BŞB ise kupada ilk kez finale kaldı. İlk olarak 1992-1993 sezonunda düzenlenen organizasyonda kupayı 11’er kez Galatasaray ile Fenerbahçe, iki kez de Botaş ve 1 kez YDÜ kazandı.


Zafer Kalaycıoğlu: “Zor ve Heyecanlı Bir Final Mücadelesi Olacak”


YDÜ Kadın Basketbol Takımı Başantrenörü Zafer Kalaycıoğlu, Türkiye Kupası’na bir kez daha Yakın Doğu Üniversitesi’nin adını yazdırmak ve kupayı Kuzey Kıbrıs Türk halkına armağan etmek istediklerini belirtti.

Kalaycıoğlu, “Mücadele ettiğimiz Euroleaugede grubu birinci bitirerek buraya geldik. Türkiye Ligi’nde en az sayı yiyen takım biz, ez fazla sayı atan takımsa Hatay BŞB. Zevkli ve güzel bir final maçı olacağını düşünüyorum.

Kupada 10 kez yer aldım ve hepsinde başarılı oldum. Bu kupayı da kazanırsak 11 de 11 final kazanmış olacağım bundan dolayı heyecanlıyım. Mücadele dozunu artıracağımız bir maç olacak. Rakibimize başarılar diliyorum. Organisazyon için de, Türkiye Basketbol Federasyonu’na, PTT’ye ve naklen yayın yapan kanallara teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75