banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Doğan GG Gedik yeniden görevde
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

YDÜ komadan çıkamıyor..!
banner98

 




Yer: Caferağa Spor Salonu

Teknik Gözlemci: Adnan Yakut

Hakemler: A. Taner İbin, Taner Şeker, Çağkan Ertürk

Yakın Doğu Üniversitesi: Dila Aşkın, Kelsey Bone, Simay Karaman, Huriye Cambazoğlu, Aslı Sevinç, Hülya Özkan, Tiffany Hayes, Gizem Sezer, Ana Dabovic, Alyssa Thomas, Asena Yalçın

BGD: Özge Yavaş, Nihan Demirkol, Yasemen Saylar, Deniz Aygül, Marija Razan, Kübra Ekşi, Melis Dilara Kaya, Courtney Michelle Vandersloot, Farhiye Abdi, Megan Elizabeth Leuzin, Nevin Nevlin

 

İlk periyod: 12-16

İlk devre   : 30-35

3. periyod:  53-48

Maç sonucu: 72-62

 

Türkiye Kadınlar Basketbol liginin ikinci devresinin ilk karşılaşmasının ilk periyoduna hızlı başlayan Yakın Doğu Üniversitesi, ribauntlardan hızlı çıkması ve iyi savunma yapması ile birlikte periyodu 16-12 önde kapattı.

İkinci periyotta da yüksek tempoda oynayarak aradaki farkı koruyan Yakın Doğu Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı, ilk yarıyı 35-30 önde tamamladı.

Üçüncü periyoda, BGD’nin bulduğu pozisyonları baskete çevirmesi ve Yakın Doğu Üniversitesi’nin hücum setlerinden boş dönmesi sonucu, üçüncü periyod 48-53 skorla BGD üstünlüğü ile sonlandı.

Maçın son periyodunda YDÜnün rakip potadan boş dönmesi, savunmada gösterdiği başarılı performansı hücum setlerinde gösterememesi ve BGD’nin hücum setlerinde bulduğu basketleri sayıya çevirmesi sonucu karşılaşmadan galip ayrılan taraf 72-62 skorla BGD oldu.

Maçın en skorer ismi 16 sayıyla Yakın Doğu Üniversitesi oyuncusu Alyssa Thomas olurken onu 15 sayıyla yine Yakın Doğu Üniversitesi oyuncusu Kelsey Bone takip etti. BGD’nin ise en skorer ismi 14 sayı ile Kübra Ekşi oldu.

Yakın Doğu Üniversitesi Kadın Basketbol Alyssa Thomas 16, Kelsey Bone 15, Tiffany Hayes 12, Simay Karaman 5, Hülya Özkan 4, Dila Aşkın 2 sayı ile oynadı.

BGD ise Kübra Ekşi 14, Courtney Vandersloot 13, Nevin Nevlin 13, Megan Leuzin 9, Özge Yavaş 8, Farhiye Abdi 7, Yasemen Saylar 6, Marija Razan 2 sayı ile oynadı.

 

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75