banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor KKTC SPOR MANŞETLERİ Doğan Yalova
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

YDÜ Kazanmayı Bildi..! (56-58)
banner98
 




Maçın ilk periyotunda Mersin BŞB’den Asena ile sayılar bulurken, YDÜ Lavender ve Cansu ile sayılar bulunca maçın ilk beş dakikası 7-6 Mersin ekibinin üstünlüğü ile geçildi. Mersin BŞB’nin 6-10 öne geçtiği maçta 3.12 geçilirken YDÜ’de Gruda skoru 10-10 dengeledi. İlk periyodu 19-12 Mersin BŞB üstün tamamladı.

İkinci periyoda 7 sayı fark üstünlüğü ile başlayan ancak üç buçuk dakika boyunca sayı bulamayan Mersin BŞB karşısında YDÜ skoru 19-16’ya taşıdı. Periyodun ilk beş dakikası 25-17 Mersin ekibi üstünlüğü ile geçildikten sonra Hartley ile etkili olan ev sahibi Mersin rakibi farkı açmaya başladı. YDÜ Gruda ve Lavender ile farkı eritmeye çalışsa da ilk yarıyı 34-25 Mersin BŞB öne tamamladı.

Üçüncü periyoda etkili başlayan YDÜ  hücumda topu etkili kullanarak 5-0’lık başlangıç yaptı ve rakibi ile farkı 4 ‘e indirerek skoru 34-30’a çekti. Taraflar karşılıklı sayılar bulsa da Periyodun bitimine 3 dakika 53 saniye kala Hollingsvorth ile skor 37-37 oldu ve dengede giden son bölümle bu periyot 44-44 eşitlikle final periyoduna gidildi.

Son periyotta perde Bahar’ın basketiyle açıldı(44-46). Bu periyotta 5 faule ulaşan YDÜ’de Hopllingsvorth maçta oyun dışı kaldı. Periyotta altı dakika 48-51’lik skorla YDÜ’nün üstünlüğü ile geçildi ve son bölümde daha etkili olan YDÜ maçı 56-58 kazandı.

Zafer Kalaycıoğlu; “Güzel Bir Mücadele İzlettirdik”


YDÜ Kadın Basketbol Takımı Başantrenörü Zafer Kalaycıoğlu, güzel bir mücadele olduğunu söyledi. Amerika’da olan Kayla McBride’ın eksikliğini hissettiklerini dile getiren Kalaycıoğlu şu şekilde konuştu; “Öncelikle Çanakkale Zaferi’nin yıldönümünde buraya maçı oynamaktan büyük gurur ve mutluluk duyduk. Güzel bir mücadele izlettik.

Euroleaguede final four’a kalan tek Türk temsilcisi olarak yükümüz arttı. Bütün çalışmalarımızı final four’a hazırlık olarak artırdık, takıma yükleme yapıyoruz. Hücumda eski gücümüze taşımak için çalışacağız. İnşallah Türk halkına bir gurur yaşatırız. Mersin ekibini de verdiği mücadeleden dolayı kutluyorum.”

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75