banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Forest Karşıyaka Doğan
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

YDÜ kazanmak istiyor..!
banner98


Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’ndeki temsilcimiz Yakın Doğu Üniversitesi (YDÜ) yarın karşılaşacağı Abdullah Gül Üniversitesi maçı için son hazırlıklarını tamamladı ve maç saatini beklemeye başladı. Maçtan iki gün önce Ankara’ya giden YDÜ takımı her iki günde de karşılaşmanın oynanacağı Ankara Arena Spor Salonu’nda birer çalışma gerçekleştirdi.


Hayes Sakatlandı

Önceki gün gerçekleştirilen antrenmanda bir sakatlık geçiren Tiffany Hayes antrenmanı yarıda bırakmak zorunda kaldı. Bugün ayak MR’ı çekilen Hayes’in yarınki maçta oynaması zor gibi görünse de doktorun vereceği rapor doğrultusunda oynayıp oynayamayacağı maç saati belli olacak.

Tek Hedef Galibiyet

Geçtiğimiz hafta zorlu Hatay deplasmanında kazanarak Hatay’ı liderlik koltuğundan indiren temsilcimiz yarında ayni başarıyı göstererek lider durumda bulunan Abdullah Gül Üniversitesi’ni yenerek liderlik koltuğundan indirmeyi ve zirveye bir adım daha yaklaşmayı hedefliyor. 

Abdullah Gül Üniversitesi ile yarın oynanacak olan karşılaşma saat 14.00’de başlayacak.


banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75