banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ MTG kampa giriyor Protokol İmzalandı.. MTG
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

YDÜ, Galatasaray’ı Konuk Ediyor..!
banner98

 





          Galatasaray ile çıkacakları maçı değerlendiren Yakın Doğu Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı Başantrenörü Zafer Kalaycıoğlu, ligte yenilgisiz lider olan Galatasarayla zor bir maça çıkacaklarını ifade ederek, kendi sahalarında maçı kazanmak için gereken tüm mücadeleyi göstereceklerini söyledi. Başantrenör Kalaycıoğlu, “İki takım içinde hazırlanma sürecinin olmadığı bir maç olacak. Çarşamba günü milli maçlar oynandı. Ligde namağlup bir takımla mücadele edeceğiz. Daha önce yaptığımız hazırlık maçlarının bir tanesini biz bir tanesini onlar kazanmıştı. Bu da bu maçın ne kadar zor geçeceğinin bir göstergesi. Hedeflerimiz için kendi sahamızda maçı kaybetmemek adına konsantrare olmak için elimizden geleni yapacağız. Maç sırasında gösterilecek hamleler maçın sonucunu etkileyecektir. Daha önce yaptığımız savunma hataların düzelterek sahaya çıkacağız” dedi.

Tarftar Desteği Önem Taşıyor...

      Sahada taraftar faktörünün önem taşıdığına dikkat eden Yakın Doğu Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı Başentrenörü Zafer Kalaycıoğlu, taraftarların desteği ile bu zorlu maçı kazanacaklarını ifade ederek basketbol severleri maça davet etti. Kalaycıoğlu şöyle konuştu: “Kendi evimizdeki zorlu maçı taraftar desteği ile kazanmak istiyoruz. Bunun için taraftarlarımızı ve basketbol severleri salonu doldurarak bize destek vermeye davet ediyorum. Taraftarlırımızın böyle önemli maçlarda bizi yalnız bırakmamalarını bekliyoruz. Galatasaray’ın ardından 1 Aralık’ta kendi sahamızda Olympiakos ile oynayacağımız EuroCup maçına da herkesi bekliyoruz.”

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75