banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Doğan YDÜ Lefke Kartal
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

YDÜ, Galatasaray ile karşılaşıyor..!
banner98

 




Yakın Doğu Üniversitesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, iki takımın lig sıralamasında üst sıralardaki yerini korumak için mücadele edeceği maç, yarın saat 15:30’da Abdi İpekçi Spor Salonu’nda oynanacak.

Bu Haftaki Maçlar Sıralamanın Belirlenmesi Açısından Kritik

Türkiye Kupasında da eşleştikleri Galatasaray ile çıkacakları deplasman maçını değerlendiren Yakın Doğu Üniversitesi Baş Antrenörü Zafer Kalaycıoğlu, kritik ve zor bir maça çıkacaklarını söyledi. Galatsaray’ın bu sezon başarılı olduğunun ligdeki sıralamadan belli olduğunu belirten Baş Antrenör Kalaycıoğlu, “Zor bir müsabaka bizi bekliyor. Bu haftaki maçlar ligdeki sıralamayı belirlemek açısından kritik önem taşıyan maçlar. Liderlik hedefimizi gerçekleştirmek için mutaka kazanmamız gereken bir maç. Bu maç ayrıca, Galatasaray ile 10 gün sonra oynacağımız Türkiye Kupası maçı için prova niteliğinde olacak. Her iki takım Euro Cup’ta da başarılı grafik çiziyor. Tabii seyirci faktörünün ne kadar önemli olduğunu Avrupa maçlarında gördük. Yine aynı taraftar desteğini Galatasaray maçında da bekliyoruz. Oyuncularım bu gibi derbi maçları açısından son derece tecrübeliler. Venedik maçından sonra rehavete kapılmadan Galatasaray maçını kazanmak adına son topa kadar mücadele edecek. Taraftarımıza güzel bir Galatasaray galibiyeti hediye etmek istiyoruz” dedi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75