banner108
Öne Çıkanlar YDÜ Euroleaugede de Zirvede..! (93-71) Batıda Kritik Randevular…! Şampiyon Geçitkale İzmirde Kampa Girdi.. Milan Kazandı.. (41)
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

YDÜ, Fenerbahçe’ye baş tuttu..! (69-73)
banner98




         
           Ankara Mamak Belediyesi Spor Salonu’nda oynanan maça oldukça iyi başlayan Yakın Doğu Üniversitesi, maçın ilk periyodunda güçlü rakibi ile başa baş bir mücadele gösterdi. Bu periyodda Tiffany Hayes’ın etkili oyunu ile sayılar bulan YDÜ, periyodun sonuna kadar önde götürdüğü skoru koruyamayınca ilk periyod 22-21 Fenerbahçe’nin üstünlüğünde sona erdi. Maçın ikinci periyodunda oldukça etkisiz bir oyun sergileyen Yakın Doğu Üniversitesi, ataklarda rakibinin güçlü savunmasını geçemeyince ve ayrıca rakibine pota altında kolay sayı imkânı da verince devrenin sonlarına doğru fark bir anda çift sayılara kadar ulaştı.

        İkinci periyodun son saniyelerinde art arda sayı bulan YDÜ farkı eritti ve devre Fenerbahçe 40-34 üstünlüğünde sona erdi. Maçın 3. Devresinde de zaman zaman rakibine karşı ciddi direnç gösteren Yakın Doğu Üniversitesi farkı bir ara 2 sayıya kadar indirmesine rağmen, periyodun sonlarına doğru maçtaki direncini yitirince maçın 3.periyodu 60-52 Fenerbahçe lehine sona erdi. Maçın son periyodu ise oldukça çekişmeli geçti. Yakın Doğu Üniversitesi bu periyodda rakibine karşı çok dirençli bir oyun sergileyip maçta skoru eşitlese de maçın sonlarına doğru yaptıkları basit hatalar ile maçı 73-69 kaybettiler. Maçın en skorer oyuncusu Fenerbahçe’den 21 sayı üreten Janter Lavender olurken, onu 20 sayı ile Yakın Doğu Üniversitesi’nden Tiffany Hayes takip etti.

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75