banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Doğan YDÜ Lefke Kartal
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

YDÜ, Courtney Vandersloot ile yola devam ediyor..!
banner98

 




           Yapılan işbirliğinin ardından Türkiye kadın basketbolunun en önemli potansiyele sahip camiaları arasında yer alan ve Avrupa’da kupa kaldırmak hedefiyle yola çıkan Yakın Doğu Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı konan hedefler doğrultusunda dünya kadın basketbolunun en önemli oyun kurucuları arasında bulunan Courtney Vandersloot’u takımın oyun kurucusu olarak belirledi. WNBA takımlarından Chicago Sky formasını giyen, aynı zamanda ABD Kadın Milli Takım’ı kadrosuna da çağrılan Vandersloot geçtiğimiz sezonu Bilyoner.com Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde 15.1 sayı, 4.3 ribaund ve 5.2 asist ortalamalarıyla geçirdi. 1989 Doğumlu ve 1.73 boyundaki guardın bu sezon ki WNBA performansı ise 20.8 dakika, 7.6 sayı, 2.1 ribaund ve 5.2 asist ortalamalarından oluşmakta.

Genel Koordinatör Yardımcısı Erhan Ayaz : “Vandesloot oluşturacağımız kadronun en önemli parçalarından biri olacak”

           Yakın Doğu Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı Genel Koordinatör Yardımcısı Erhan Ayaz konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Courtney Vandersloot kadın basketbolunun elit oyun kurucuları arasında yer alıyor. Kendisinin Türkiye ligini yakından tanıması ve Eurolig tecrübesi olması bizler için çok değerli. Bu yıl hedeflerimizin büyüklüğü ortada. Vandesloot’ta oluşturacağımız kadronun en önemli parçalarından biri olacak. Kendisiyle önümüzdeki sezonu geçirecek olmaktan dolayı mutluyuz. Diğer transferlerle ilgili çalışmalarımız da tüm hızıyla devam ediyor. Önümüzde hem bizleri hem de basketbol severleri keyifli ve heyecanlı günler bekliyor” dedi.

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75