banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Doğan Forest Ocak
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

YDÜ Botaş'ı ağırlıyor..!
banner98

 




        YDÜ Kadın Basketbol Takımı koçu Alper Durur, BOTAŞ maçı öncesinde yaptığı açıklamada, karşılaşmadan galip olarak ayrılmak istediklerini ifade etti. “Mersin Büyükşehir Belediyesi ile karşılaşmamızda iyi mücadele etmemize karşın galip gelen taraf olamadık. Bunun üzerine oyuncularımız ile birlikte oturup konuyu tartıştık, kendimize gerekli uyarıları yaptık. BOTAŞ yükselen bir takım. Yüksek tempolu bir karşılaşma olacağını düşünüyorum” dedi. Ligdeki hedefleri için galibiyete odaklandıklarını ifade eden Alper Durur, “zor bir dönemeden geçiyoruz. Üç günde bir oynayacağımız maçlarda alacağımız  skorlar ligdeki yerimizi belirleyecek. Takım olarak birbirimize kenetlendik ve bu zor süreçten en iyi sonuçlarla çıkmak istiyoruz. Ligdeki hedeflerimize ulaşabilmemiz için bir galibiyet serisine ihtiyacımız var. BOTAŞ maçıyla bu seriyi başlatmak istiyoruz” dedi.

         YDÜ
 Kadın Basketbol Takımı oyun kurucularından Asena Yalçın, temposu yüksek bir karşılaşma için hazırlandıklarını ifade etti. “BOTAŞ yükselen bir takım, kendini geliştiren ve iyi mücadele eden bir takım. Takım olarak son iki maçta yaşadığımız beklenmedik mağlubiyetlerin motivasyonumuzu etkilememesine odaklandık. Yüksek tempolu bir basket maçı izleteceğimizi düşünüyorum. Sahadan kazanan taraf olarak ayrılmak için elimizden geleni yapacağız” dedi.



         YDÜ
Kadın Basketbol Takımı’nın yeni transferlerinden Marica Gajic ise “Türkiye Kadınlar Basketbol Süper Ligi son derece zor bir lig, bunu her geçen gün daha iyi fark ediyorum. Takımların ve oyuncuların hepsi çok iyi. Son iki maçta iyi mücadele etmemize rağmen galip gelemedik. Bu maçta bunu kırmak istiyoruz. Kazanmak istiyoruz, bunun için de sahada tüm gücümüzle oynayacağız” dedi.

 

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75