banner108
Öne Çıkanlar Nasıroğlu ve Karaoğlan yıldız Boksçuları kabul etti Üç puan istiyorlar..! EAK ödül gecesine katıldı İlk finalist YDÜ..!
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

YDÜ, Beşiktaş’ı Ağırlıyor..!
banner98
 



Zafer Kalaycıoğlu: “Final-Four Öncesi Uygulayacağımız Taktiklerin Çalışmasını Yapacağız”

YDÜ Kadın Basketbol Takımı Başantrenörü Zafer Kalaycıoğlu, lig sonu hedefleri ve Final-Four açısından Beşiktaş maçının önemli bir maç olduğunu söyledi.

Zorlu bir mücadele olacağını ifade eden Başantrenör Kalaycıoğlu,“Ligin sonuna yaklaşıyoruz.  Her iki takım içinde önem taşıyan bir karşılaşma. İki takımda ligi kendi hedefleri doğrultusunda en iyi yerde bitirebilmek için mücadele ediyor. Beşiktaş ligi ilk beş içerisinde bitirmeyi hedefliyor. Rakibimiz ligin tecrübelilerinden, çok önemli maçlardan önemli galibiyetler alan bir takım. Ayrıca iyi bir kadroya sahipler.

Ligde geriye kalan üç maç bizim için artık büyük önem taşıyor. Çünkü bu maçlar Final Four öncesi yapacağımız hazırlıkları uygulayacağımız maçlar. Final-Four’da uygulayacağımız taktikleri deneyeceğiz. Tabi bu maçlar aynı zamanda Play-off içinde bir hazırlık niteliğinde olacak. Oyuncularımızı bu maçlara en iyi şekilde konsantre ediyoruz.

Kayla McBride Amerika’dan dönerek çalışmalarına yoğun bir şekilde başladı. Oyuncularımız maçların ne kadar önemli olduğunun bilincinde. Her zaman son ana kadar elinden gelenin en iyisini yapan bir takım olduğumuzu verecekleri mücadele ile göstereceklerine inanıyoruz. Hazırlıklarımızı tamamladık, evimizdeki maçı kazanmak istiyoruz” şeklinde konuştu.

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75