banner108
Öne Çıkanlar Gönyeliye acımadı (61) Bozatlı AİHM Noktasında Girişimlerimiz Var Hakemlere Koronavirüs Şoku.. Sapsızoğlu Sadrazam Kayalar Rekora Koşuyor..!
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

YDÜ, Beşiktaş deplasmanında çıkış arıyor..!
banner98

 



        Yakın Doğu Üniversitesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, bugün oynanacak karşılaşma ile ilgili Yakın Doğu Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı Genel Menajeri Erhan Ayaz’ın ve oyunculardan Hülya Özkan ve Alyssa Thomas’ın maç öncesi değerlendirmeleri şöyle oldu.

Erhan Ayaz: “Değişim Sürecimizin Meyvelerini Toplamaya Başlayacağız”

Yakın Doğu Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı Genel Menajeri Erhan Ayaz, takımın ligdeki durumunu ve Beşiktaş maçını değerlendirdi. Takımın ligin ilk yarısına göre daha iyi basketbol oynamaya başladığına değinen Erhan Ayaz, “Türkiye Kadınlar Basketbol Süper Ligi’ne yükseldiğimizde takım olarak kendimize koyduğumuz hedeflerimiz vardı. Bugüne kadar da takım olarak hedeflerimizi gerçekleştirmek adına mücadele verdik. Türkiye Kadınlar Basketbol Süper Ligi gerçekten izlemesi en zevkli ama oyuncular için mücadelesi en zorlu olan lig.

 Son maçlarda aldığımız sonuçlar doğrultusunda takım olarak bir değişim ve dönüşüm sürecinden geçtik. Bu süreç sonucunda daha güçlendiğimizi düşünüyorum ve farklı sonuçlar almaya başlayacağımıza inanıyorum. Takımımızdaki her oyuncu bizim için çok değerli ve biz iyi bir takımız. Antrenörümüz İlker Gözeneli’ye güvenimiz tam” dedi. Beşiktaş’ın maçı kendi sahasında oynamasının bir avantaj olduğuna değinen Erhan Ayaz, “her takımın kendi sahasında oynadığı maç onlar için avantajlıdır. Seyirci desteği mücadelede en önemli unsurlardan biri. Beşiktaş zorlu bir rakip. Biz de takım olarak karşılaşma için yoğun olarak hazırlandık. İkinci yarının ilk galibiyetini almaya hazırız” dedi.

Hülya Özkan: “Galibiyet Serimize Başlamak İstiyoruz”

Yakın Doğu Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı oyuncularından Hülya Özkan, Beşiktaş maçına yoğun şekilde hazırlandıklarını ve galip gelen taraf olmak için mücadele edeceklerini ifade etti. “Beşiktaş maçına sezonun ilk galibiyetini almak ve galibiyet serimizi başlatmak için hazırlandık. Yüksek tempoda geçecek bir maç olacağını düşünüyorum. Her maçın bizim için final maçı değerinde olduğunu tüm takım olarak biliyoruz. Bu konsantrasyonla sahada olacağız ve mücadele edeceğiz” dedi.

Alyssa Thomas: “İyi Bir Takımız, Hak Ettiğimiz Sonuçları Almak İstiyoruz”

Yakın Doğu Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı’nın ligin ribaund ikincisi olan oyuncusu Alyssa Thomas ise, “Takım olarak Beşiktaş karşılaşmasına yoğun antrenmanlarla hazırlandık. Ligdeki galibiyet serimize başlamak için hevesliyiz ve bu heves ile sahada rakibimizin karşısında olacağız. İyi oyunculardan oluşan iyi bir takımız. Hak ettiğimiz sonuçları almak istiyoruz” dedi.

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75