banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Hamitköy Şanlıtürk Korbay Değirmenlik Evinde Gülüyor.. (20)
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Yakın Doğu Melekleri Çıkışını Sürdürüyor..!
banner98

 



Erhan Ayaz: “Takımın İyi Toparlandığını Ve Galibiyetlere Devam Edeceğine İnanıyorum”

YDÜ Kadın Basketbol Takımı Genel Menajeri Erhan Ayaz, takımın durumunda memnun olduklarını dile getirdi. “Takım olarak hak ettiğimiz sonuçları almaya başladık. Bu durumdan son derece memnunuz ama bu bizim için yeterli değil; galibiyetleri sürdürmek için geçtiğimiz üç haftaki oyunumuzu devam ettirerek tüm gerekenleri yapacağız” dedi. Takımdaki geçtiğimiz haftalarda yaşanılan değişiklikler ile birlikte güzel bir sinerjinin ortaya çıktığına değinen Erhan Ayaz, “Takım olarak belki biraz geç denebilecek bir zamanda hava yakaladık fakat hayatta hiçbir şey için geç değildir, ligte önümüzde daha çok maç var. Takıma katılan yeni oyuncularımız ve yaptığımız sert müdafa ile güzel adımlar katettik; devam ettirmek için de elimizden geleni yapacağız” dedi.

İlker Gözeneli: “Takım Olarak İyi Bir İvme Yakaladık, Artırarak Yeni Başarılara İmza Atacağız”

Yakın Doğu Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı antrenörü İlker Gözeneli, takım olarak yakaladıkları galibiyet serisinden mutlu olduklarını ifade etti. “Ligde istediğimiz sonuçları almaya başladık. Artarda kazandığımız üç maç bizim için gerçekten güzel bir moral oldu. Her biri son derece yüksek tempolu maçlardı, rakiplerimize karşı gerçekten zorlu bir mücadele verdik. Başlatmak istediğimiz galibiyet serisini yakaladık; bu şekilde devam edebilmek için de gerek teknik ekip gerekse oyuncular gerçekten büyük özveri ile çalışıyoruz. Takım olarak çok iyi savunma yapmaya başladık. Sahada terinin son damlasına kadar mücadele eden bir takım olduk. Bu yakaladığımız ruh ile galibiyetlere devam etmek istiyoruz” dedi.

Şebnem Kimyacıoğlu: “İyi Bir Takımız, Ligde Hak Ettiğimiz Yere Gelmek İstiyoruz”

Yakın Doğu Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı kaptanı Şebnem Kimyacıoğlu, takım olarak güzel bir ivme yakaladıklarını ve devam ettirmek için de tüm güçleri ile çalışmalara devam ettiklerini belirtti. “Yakın Doğu Üniversitesi olarak biz iyi bir takımız. Son üç maç ile silkinip kendimize geldik. Moralimiz yükseldi, inancımız arttı. İnanan ve moralli oyuncular ile bir takımın sergileyeceği oyun tabi ki çok farklı oluyor. Tüm takım arkadaşlarım da yakaladığımız bu çıkışı sürdürmek için hem birbirlerine destek oluyor hem de bireysel olarak çok çalışıyor. Ligde hak ettiğimiz yere gelebilmek için attığımız adımların devamını getirmek için çalışıyoruz. Başaracağımıza eminim” dedi.

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75