banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Doğan KKTC SPOR MANŞETLERİ Girne
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Uluslararası Platformda Birçok Kapı Açılacak..!
banner98

Girne Amerikan Üniversitesi olarak Türkiyede bulunan Girne Kolejlerimizin, Darüşşafaka Spor Klübü gibi köklü geçmişe sahip bir kluple işbirliği yapmış olması çocuklarımız için çok büyük fırsatlar yaratacaktır. Okullarımızda Dünya Kimliğinde bir eğitim sunulurken, çocuklarımızın akademik gelişim ve başarılarının yanında sosyal ve sportif yönden gelişimleri de büyük önem taşımaktadır. Dolayısıya Daçka Akademi ile yapılan bu işbirliği ileriye yönelik Kıbrıs Kampüslerimizde bulunan GAU Amerikan Kollejlerimizle de daha kapsamlı hale gelerek, gerek Türkiyede gerekse Kıbrıstaki çocuklarımız için spor dalında Uluslararsı platformda bir çok kapıyı açacaktır. Girne Kolejlerimizde Daçka Akademi tarafından ilgili sportif faaliyetler; yaz ve kış aylarında, okul döneminde hafta içi günlerinde okul öncesi - okul sonrası ve hafta sonu olacak şekilde programlanacaktır. Çocukların Daçka basketbol takımının maç ve antrenmanlarına katılma imkan ve olanakları olacaktır. Çocuklarımız için bu denli önemli olan işbirliğine Öncülük eden Daçka Akademi Koordinatörü Gökmen Öder’e GAU’si olarak teşekkür ediyoruz.

Daçka Akademi Spor Koordinatörü Gökmen öder’in açıklaması

Darüşşafaka Basketbol -Girne Amerikan Üniveristesi Kuruluşu olan Türkiyedeki Yapılanması Girne Kolejleri ile yapılan işbirliği bizleri olduğu kadar GAU yönetiminide çok heyecanlandırmıştır. Türkiye de Eğitime, rekabet ortamına, Oluşturulan ekip ile hazır olduklarını, Kampüslerinin lokasyon-tesis kalitesi,okullardaki eğitim derecesinin yüksekliği bizleri ortak paydaş olmamızda bir heyecana itmiştir. Bu anlaşma Hem Türkiyedeki sporcularımıza hemde Kktc deki sporu seven her kesime hitap edecektir.Artık sınırlar içinde spor yapmaya çalışan yurt dışına açılmak için bir fırsat bekleyen KKTC de ki sporcu kardeşlerimizin Darüşşafaka basketbol-Girne Koleji işbirliği birlikteliği sayesinde fırsat sağlanacaktır. Bizlerle, imkansız görünebilek uzaklıkta olan belkide hayal edilemeyecek bir birliktelik ortamını sağlayan Gaü Kurucu Rektörü Serhat Akpınar,Türkay Akpınar hocalarımıza GAU Koordinatörlük ekibine ayrıca teşekkür ederim. Yapılan bu anlaşma ne denli ileri görüşlü olduklarının bir iz düşümüdür.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75