banner108
Öne Çıkanlar Kara; Kolay lokma olmadığımızı ispatlayacağız..! Zokou ile tatlandı..! (2-4) Deniz Plaza yenilgisiz tamamladı..! Hala Sultan Türkiye İkincisi.. Mahmut
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

U18 Millilerde Kızlarımız Kayseri'de, Erkeklerimiz Kahramanmaraş'ta..!
banner98

U18 Milli Takımlarımız Kayseri ve Kahramanmaraş'a Vardı...

KKTC U18 Erkek ve Kız takımları bugün adadan ayrıldı. Erkek U18 Milli takımı Kahramanmaraş’ta, U18 Kız takımı ise Kayseri’de katılacakları turnuva için bugün sabah Adana üzerinden gidecekleri şehirlere vardılar.

U18 Erkekler Kahramanmaraş’ta

Kahramanmaraş’ta organize edilecek olan Türkiye U18 Basketbol bölge şampiyonasına katılmak için dün Adana üzerinden bu şehre gitti. 12 sporcu, 2 antrenör ve yönetici ile bugün akşam üstü Kahramanmaraş’a varan kafile, ayağının tozu ile bir ter idmanı yaparak istirahate çekildi. U18 Milli takımımız yarında yapacağı idmanlarla  başlayacak olan turnuva için hazırlıklarını tamamlamış olacak. U18 Erkek Milli takım koçları Fehmi İpar ve Hasan Kasap, yaptıkları açıklamada turnuvaya iyi hazırlandıklarını ve en iyi dereceyi alarak ülkeye geri dönmek arzunda olduklarını belirttiler.

U18 Kızlar Kayseri’de

U18 Kız Basketbol Milli takımımız ise yine bugün Adana üzerinden Kayseri’ye gitti. 12 sporcu, 2 antrenör ve 1 yöneticiden oluşan kafile bugün akşam üzeri Kayseri’ye vardı. Bugünü Koç Cafer Muhtaroğlu ve Şule Ünağyol gözetiminde tek idmanla geçiren ekibimiz yarın yapacağı son hazırlıklarla başlayacak turnuva için hazırlıklarını tamamlamış olacak. Koç Cafer Muhtaroğlu takımın yaş ortalamasının U16 seviyesinde olduğunu ancak gruptan çıkmak için ve ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek için elimizden geleni yapacağız dedi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75