banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Final 10 Mayısta.. Soykut Turnuvasında MGAnın Yıldızı Parladı..! MGA hız kesmiyor..! (100-73) İsmail Soydan ışıldıyor..!
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Sütçü Ekibini Tanıttı..!
banner98

Basketbol Federasyonu Başkanı Ahmet Sütçü, seçilmesi halinde çalışacağı yönetim kurulunu da kısa süre içerisinde belirledi. Farklı kesimlerden isimlerle el sıkışan Sütçü, dün tanışma yemeği düzenledi.

Tüzük Geçerse Seçim Erkene Çekilebilir

Yeni Tüzüğün onaylanması durumunda Eylül ayındaki seçimi beklemeden erken bir tarihe genel kurulu çekme niyetinde olan Başkan Ahmet Sütçü, dün yeni yönetimine alacağı adaylarla bir yemek yedi.

Mevcut yönetiminden Alişan Şenol, Osman Emiroğlu ve Osman Kartal ile yola devam etme kararı alan Sütçü, seçilmesi halinde ekibine Nazım Burgul, Cafer Muhtaroğlu, Deniz Kalıbcıoğlu, Tonguç Kotak, Aysel Türkel, İbrahim Bay, Arkan Arşehit ve Gökhan Gazioğlu’nu dahil edecek.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75