banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ MTG kampa giriyor Protokol İmzalandı.. MTG
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Son Şampiyon Yoğun Tempoda..!
banner98

2 Eylül’de başlayan çalışmalar kapsamında kondisyon, ağırlık ve şut idmanları ile birlikte haftada 9 çalışmayı bulan YDÜ Basketbol Erkek Takımı’nda yoğun tempoya rağmen keyifler yerinde. Bu yıl kadroda yer alacak ABD’li oyuncular Darryl Palmer ve Lashard Anderson, 12 Eylül’den beridir takımla çalışmalarda yer alıyor.

Kıryağdı: Bu sezonki idman sistemimiz profesyonelliğe daha yakın

YDÜ Koçu Halit Kıryağdı, bu sezon da tüm kupalara talip olduklarını ifade ederek, çalışmaların seyrinden memnun olduğunu açıkladı. Bu yıl idman sistemlerinin profesyonelliğe daha yakın olduğunun altını çizen Kıryağdı, kadroları hakkında da bilgiler verdi. Halit Kıryağdı, yeni transferleri Erdal Özirfanoğlu ve Kemal Sanıvar’ın takıma erken uyum sağladığını, genç takımdan takviyeleri Coşkun, Batu ve 16 yaşındaki Batu’nun çalışmalarından memnun olduğunu aktardı. Öğrenci statüsünde bulunan ve bu yıl okul takımında yer alacak Alperen’in F.Bahçe altyapısında yetiştiğini aktaran başarılı koç, oyuncunun bu yıl kendileri ile birlikte çalışacağını ve gelecek sezon statü gereği kadrolarında yer alabileceğini aktardı.

“Daha hızlı basketbol izlettireceğiz”

Yeni sezonda daha hızlı bir basketbol izlettireceklerini, idmanların da bu yönde süratli tempoda gerçekleştirdiklerini ifade eden Kıryağdı, “Geçtiğimiz sezon yabancılarımızın 2 uzun oluşu nedeni ile daha yavaş, mantıklı ve kontrollü oynuyorduk. Bu yıl Lashard Anderson’un da gelişi ve geniş kadromuzun da oluşu ile bize daha hızlı oynama imkanı veriyor. Buna göre çalışmalarımızı şekillendirdik.” dedi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75