banner108
Öne Çıkanlar Girne arenasporkolik Yalova Bitirdi.. (31) Attila Topaloğlu Anıldı.. DAÜ basın toplantısı yapıldı
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

SON DAKİKA....YDÜ Tur Vizesini İstanbul’a Bıraktı..! (65-56)
banner98
 



Yer: City Arena: Venezia- Mestre, Palasport Taliergio Salonu
Reyer Venezia: Nicolic, Nelchıori, Carangelo, Sandri, Cjbaj, Ruzıckova, Castello, Toglıani, Toglıani.G , Fontenete, Walker, Fruento
Yakın Doğu Üniversitesi: Olcay, Eldebrink, Robinson, Sinem, Hollingsworth,  Gizem,  Carson, Mc Bride, Vandersloot, Bahar, Vajda



FIBA Kadınlar EUROCUP 8'li grupta İtalyan temsilci Reyer Venezia karşısında maça iyi başlayan taraf temsilcimiz YDÜ oldu.
Özellikle oyun kurucu Vandersloot'un etkili oyunuyla ilk 5 dakikayı 14-11 önde geçen YDÜ, bu periyodu 21-16'lık sonuçla önde geçti.



İkinci çeyreğin başında YDÜ Mc Bride ile etkili olsa da rakip Venezia oyunda dengeyi sağladı ve bu periyodun ilk 5 dakikası 23-23 eşitlikle geçildi.



Oyunda üstünlüğü ele geçiren ev sahibi ekip özellikle pota altında bulduğu sayılarla skoru lehine çevirerek öne geçti. İlk devrenin son 5 dakikalık bölümünde YDÜ savunmada dengesiz hücumlardan boş dönünce devreyi 34-32 geride kapattı.
İkinci devreye de ekibimiz YDÜ iyi başlamadı. Hücumlardan boş dönerken savunmada da rakibini durduramayınca ilk 5 dakikalık bölümü 47-36 geride geçti.



Bu çeyreğin son bölümünde de istediği oyunu bir türlü sahaya yansıtamayan Yakın Doğu Üniversitesi 3. çeyreği 49-41 geride kapattı.



YDÜ bir türlü istediği oyunu sahaya yansıtamadı ve dördüncü çeyreğin ilk bölümünde de kötü bir performans sahaya koyunca 35. dakikayı 59-43 geride geçti. Tam saha baskıyla farkı eritmeye çalışan YDÜ, son bölümde Mc Bride ve Hollingsworth'ün sayılarıyla farkı eritse de maçtan  65-56'lık skorla mağlup ayrılarak tur şansını İstanbul'a bıraktı.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75