banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Hamitköy Şanlıtürk Vardıdan Boupendzanın Sağlık Durumuyla İlgili Açıklama.. MSA Voleybolda İlerliyor..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Sokak basketbolunda şampiyonlar belli oldu..!
banner98

Başbakanlık, Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu ve Lefkoşa Gençlik Derneği’nin ortaklaşa düzenlediği Spor Şöleni’nin 3.günü tamamlandı. Bu gece oynanan karşılaşmalarla sokak basketbolunun şampiyonları belirlendi. Kızlar finalinde Pembe Marmara takımını 7-6 mağlup eden Meliz Redif takımı ile erkeklerde Mehmet Rifat Akyerli takımını 5-2 mağlup eden Üner Berkalp takımı şampiyon oldular.

Atatürk Spor Salonu’nda voleybol, Göçmenköy Halı Sahası’nda da futbol ile devam edilen spor şöleninde tüm branşlarda dereceye giren takımlara ödülleri son gece olan 4 Ağustos Cumartesi gecesi TNK Grubu konserinin öncesinde takdim edilecek. Spor Şölenine yarın masa tenisi, halı saha futbol çeyrek final karşılaşmaları ve karışıklar voleybol karşılaşmaları ile devam edilecek.

Sokak basketbolunda genel sıralama şöyle oldu:

Kızlar

1.Meliz Redif Takımı

2.Pembe Marmara Takımı

3.Urcan Vangöl Takımı

4.Vamık Volkan Takımı

Erkekler

1.Üner Berkalp Takımı

2.Mehmet R.Akyerli Takımı

3.Zeka Özteknik Takımı

4.Bener Hakkı TAkımı

Haber ve Foto : Cemil GARİP

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75