banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Doğan Forest Karşıyaka
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Sırdar'dan önemli mesajlar..!
banner98




Basketbolda takımlar yavaş yavaş yeni sezon hazırlıklarına başlarken, hakemler de çalışmalarına başladılar. Ülkemiz basketbolunun önemli hakemlerinden Nusret Sırdar yeni sezon için hazırlıklarına başlarken, hazırlıklar öncesinde yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Tatili yavaş yavaş bitirip yeni sezona hazırlanma zamanı geldi. Ülke basketbolunda 14 yıllık serüvene 1 yıl daha ekleyeceğim. Güzel geçilen bir sezonun ardından önümüzdeki sene de umarım her şey güzel olur. Tabii ki bazı maçlarda kendimizi beğendiremediklerimiz olabilir. Emin olun ki tüm hakem camiası olarak bizler en iyisini yapmak için o sahaya çıkıyoruz.

14 yıldır bir kişi bile Nusret hoca o takım yanlısı, bu takım yanlısı demedi; diyemez de... Çünkü adil bir şekilde, hak yemeden, emeğe saygı duyarak gördüğümüz neyse onu çalıyoruz.

Geçen sezon, 1 yıl boyunca zor dönemler geçirdik. Ama konuşamadık. Bizlerle ilgili çok şey konuşulup, yazıldı. Tek isteğimiz bizim herkese gösterdiğimiz saygıyı, karşıdan da görebilmektir. Basın, kulüpler, koçlar ve oyuncular; "Basketbol hakem camiası, ülke basketboluna hizmet vermek için dimdik ayaktadır. Hepimize başarılar."

 

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75