banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Uzatmalarda Harry Kane İle Güldü..! (2-1) Şampiyon 1.Piyade Alayı KKTC SPOR MANŞETLERİ
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Sırdar; “Hem Bireysel Çalışıyoruz, Hem Analiz Yapıyoruz”
banner98

“Erteleme sağlık açısından yerinde bir karardı”

Virüsün yayılmaya başladığı ilk günlerden itibaren dünyada tüm spor branşlarının durduğunu, ilk etapta bazı kesimlerin pek önemsemediğini ancak sonrasında ciddi önlemler alındığını belirten Sırdar, şu ifadelere yer verdi:

“Spora alıştığımız hatta çoğu alanda artık final dönemlerine gelindiği müsabakalardan uzak kalmak tüm spor severleri üzmüştür. Sporcularda ve hakemlerde önemli bir motivasyon kaybına sebep olabilecek bir ertelemenin açıklanması sağlık açısından yerinde bir karar olduğunu düşünüyorum”

“Diğer hakem arkadaşlarımızla pozisyonları tartışıyoruz”

Yapılması gereken en önemli şeyin yetkililerin almış olduğu kararlara ve yapmış oldukları açıklamalara uymak olduğunu belirten Sırdar, “Takip edebildiğim kadarı ile tüm sporcular ve hakemler liglerin tekrar açılması durumuna hazır olma adına çalışmalarını evden sürdürmektedir. Bizler de hakem camiası olarak hem kendimizi hazır tutma adına çalışmalar yapıyoruz. Hem de lig içerisinde oynanmış ve canlı yayınlanmış maç görüntülerini izleyerek hem kendimizi geliştiriyoruz, hem de diğer hakem arkadaşlarımızla pozisyonları tartışarak daha başarılı olma adına çalışmalar yapıyoruz” dedi.

“Spor müsabakalarında herkesin hata yaptığını görüyor ve biliyoruz”

Nusret Sırdar, bu sürecin ülkemizde oynanmış eski maçların izlenmesi açısından kendileri için inanılmaz faydalı olduğuna da işaret ederek, “Hakem hocalarımızın maçlar içerisinde veya maçlardan sonra bizlere yapmış olduğu uyarıları maçları izleyerek daha anlamlı hale getiriyoruz.” dedi. Deneyimli hakem sözlerini “ Spor müsabakalarında hakem, antrenör ve teknik heyet, sporcular, yani herkesin hata yaptığını görüyor ve biliyoruz.” diyerek tamamladı.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75