banner108
Öne Çıkanlar KKTC FUTBOL LİGLERİNDE 4.HAFTA TOPLU SONUÇLAR VE PUAN DURUMLARI.. UEFAdan İbrahimovicle İlgili Soruşturma.. Perotti kktc spor Hakemler hem gezdi hem eğlendi
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Şampiyonlar Belli Oldu..!
banner98

Cyprus Basketball Academy tarafından oluşturulan organizasyon komitesinin organize ettiği, “Change Your Life” sloganı ile KKTC Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu’nun himayelerinde organize edilen sokak basketbolu turnuvası, “Nicosia Open 3x3 Basketball”, sokak basketbolu turnuvasında bu akşam oynanan yarı final ve final karşılaşmaları sonunda şampiyonlar belli oldu.

3 gün boyunca Atatürk Spor Kompleksi içinde yer alan ve 78 takımın 312 sporcuyla kuyasıya mücaele ettiği turnuvada 150’den fazla maç oynandı.

Çeşitli gösteri ve yarışmaların da yer aldığı turnuva her akşam 18.00-23.00 saatleri arasında gerçekleşirken turnuvanın son akşamında şampiyonlar belirlendi.

Turnuvaya, Gıda Ltd. Nestle, Under Armour, Blackspade ve Nazlı Kardeşler Construction, Önder Alışveriş Merkezi, Ektam Kıbrıs, Kolan British Hospital, Eziç, Cranberries Dance Studio, Cemsa Sporting Center, Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi ve Oero Trading Ltd katkı koyan kuruluşlar.

Turnuvaya katılan tüm sporculara hatıra sertifikası ve Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu “UMK-Change Your Life” sloganı ile tasarlanan ter havluları hediye edildi.

Dereceye giren sporculara madalyalar, Eziç, Delicious Cafe ve Popeyes’dan yemek çekleri, Önder Alışveriş Merkezi tarafından Basketbol Topları, Cyprus Basketball Academy’den Sırt Çantaları, Under Armour’dan hediyeler ve büyüklere para ödülleri verildi.

Karşılaşmalar sonunda düzenlenen ödül töreninde dereceye giren takımlara ödüllerini Başbakan Ersin Tatar ve diğer yetkililer verdiler. “Nicosia Open 3x3 Basketball” Turnuvasında dereceye girenler şöyle:

Mixed Kids

1.CBA Dragons

2.CBA Panters

Arı Kız

1.CBA 1

2.CBA 4

Arı Erkek

1.Fırlamalar

2.Hunter

U12 Kız

1.CBA Blue

2.CBA Pink

U12 Erkek

1.Golden Boys

2.Bulldog

U14 Kız

1.Legend

2.Son Üçlü

U14 Erkek

1.Brothers

2.Garga

U16 Kız

1.Sonsuz Üçlü

2.Bidda Badadez

U16 Erkek

1.Kaymaklı Power

2.Dezza

U18 Erkek

1.Come Back

2.Trashers

Büyük Kadın

1.Mustafa Dayı

2.Kereste Büyük

Büyük Erkek

1.Nostalji

2.Doğanöz

Master Erkek

1.Paslılar

2.Oshee

banner116
Anahtar Kelimeler:
Şampiyonlar Belli Oldu..
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75