banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Doğan YDÜ KKTC SPOR MANŞETLERİ Lefke
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Şahinsoy ‘’Hedefimiz Play-off’’
banner98

Göçmenköy’de sezonu tamamlayan öğrenci statüsündeki Dion Mtandwa, ülkemiz basketbolunun deneyimli isimleri Mert Aksu ve Mustafa Rıfkı yanında genç isim Çetin Pırlanta’yı transfer eden Soyerspor, sezon hedefini ise play-off’a kalmak olarak belirledi.

Şahinsoy: Oyuncularımız fedakarlık ve basketbol sevgisini ortaya koyarak bizi tercih etti

Çalışmalarını haftada 3 salon, 1 kez de kondisyon idmanı ile sürdüren ve 1 aylık süreci tamamlayan Soyerspor’da koç Ahmet Şahinsoy takımın çalışma azminden memnun durumda. Sponsor gelirleri olmamasına rağmen birçok oyuncunun fedakarlık yaparak ve basketbol sevgisini ortaya koyarak Soyerspor’u tercih ettiğini belirten Şahinsoy, bunun çok değerli olduğunu vurguladı. Geçtiğimiz sezon kadrolarında bulunan öğrenci statüsündeki Abasi Glorie ve Takudzwa Manyimbua ile yeni sezonda da devam edeceklerini ifade eden Şahinsoy, yabancı oyuncu kontenjanı için ise Türkiye’de Fenerbahçe altyapısında yetişen 2.02 boyundaki Fırat Ceylan’ı kadrolarına kattıklarını açıkladı.

“Yerli kadromuzu güçlendirdik, bu oyunumuzu da olumlu etkileyecek”

Basketbola ara veren isimler ve genç takımdan yükselttikleri isimlerle iyi bir takım oluşturduklarını belirten Şahinsoy, “Yerli kadrosunu güçlendirerek daha deneyimli, oyunu bilen, yönlendirebilen, birbiri ile uyumlu oyuncular seçtik. Geçtiğimiz sezon yabancılarımız fazlaydı diye sokak basketboluna yakın bir oyunumuz vardı, bu sezon çok daha farklı olacak. Hedefimiz play-off oynamaktır.” dedi.

banner116
Anahtar Kelimeler:
Şahinsoy Hedefimiz Playoff
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75