banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Forest Karşıyaka Doğan
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Şahinsoy; "Hedefimiz Final"..!
banner98

2011 yılından beridir hem A takımın hem de U20 takımının başında olduğunu söyleyen Ahmet Şahinsoy, "Açılış Kupası'nda takımımız yarı final oynadı. Geniş bir kadromuz olmamasına rağmen oyuncularımızın performanslarından çok memnunum. Şu an ülke olarak kapalı olmamızdan dolayı takım olarak antrenman yapamıyoruz. Oyuncularımız evlerinde bireysel antrenman yapıyorlar. Umarım en kısa zamanda ülke olarak vakalardan kurtuluruz ve çok özlediğimiz basketbola döneriz. Eğer lig oynanırsa hedefimiz final oynamaktır.

Oyuncularımız bunu başarabilecek kapasitede olduklarını Açılış Kupası'nda gösterdiler" dedi. Soyer Hacıganimler Erkek Basketbol Takımı Antrenörü Ahmet Şahinsoy, "alt yapıdan iyi oyuncular yetişiyor. Şu an için A takım seviyesinde oynayabilecek 3,4 tane oyuncumuz var. Zamanla gençleri de takıma dahil ederek ligde başarılı bir sezon geçirmek istiyoruz" dedi. Deneyimli koç ayrıca Lefkoşa'nın bir spor salonuna daha ihtiyacı olduğunu ve önümüzdeki süreçte antrenman yapma konusunda sıkıntılar olabileceğini sözlerine ekledi.

banner116
Anahtar Kelimeler:
Şahinsoy Hedefimiz Final..
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75