banner108
Öne Çıkanlar Bozatlı AİHM Noktasında Girişimlerimiz Var Hakemlere Koronavirüs Şoku.. Sadrazam Kayalar Rekora Koşuyor..! Transferde 216 İmza..! Garga GAK dedi
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Pota’da Cumhurbaşkanlığı Kupası Oynanıyor..!
banner98
 




        Lefkoşa Atatürk Spor Salonu’nda oynanacak olan geçtiğimiz sezonun en büyük kupasını Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı da izleyerek kupayı kazanana takdim edecek. 

Bu akşam Saat 19.00’da Yakın Doğu Üniversitesi ile Mağusa Gelişim Akademisi arasında Lefkoşa Atatürk Spor Salonu’nda oynanacak ve  maç BRT 1 HD’den naklen yayınlanacak.

2015-2016 sezonu şampiyonu Koopspor, Cumhurbaşkanlığı Kupası maçına iki yabancısı yurt dışında olması ve kendilerine federasyondan geç bildirim yapıldığını belirterek bu maçı oynamama kararı aldı.

Basketbol Federasyonu tarafından 26 Aralık’ta iki takımada yaptığı bildirime rağmen Koopspor yabancı oyuncusu Boljkovac’ın Sırbistan’da olduğunu ve ABD’li oyuncusunun da Litvanya’ya gittiği ileri sürerek maçın ertelenmesini istedi. Koopspor’un, hem Cumhurbaşkanlığı’na hem de Basketbol Federasyonu’na yaptığı maçın ertelenmesi talebi görüşüldü. Basketbol Federasyonu Başkanı Ertuğ Nasıroğlu ile Cumhurbaşkanlığı Müsteşarı Gürdal Hüdaoğlu dün öğleden sonra bir araya gelerek konuyu görüştüler. Hüdaoğlu konun kendileri ile ilgili olmadığını ve Basketbol Federasyonu’nun kararı olduğunu Nasıroğlu’na söyledi.

Konu ile ilgili olarak Basketbol Federasyonu Yönetim Kurulu dün akşam toplandı. Ertuğ Nasıroğlu başkanlığında toplanan yönetim kurulunda Koopspor’un yerine Mağusa Gelişim Akademisi’nin oynamasına karar verildi.

Federasyon yöneticisi ve Basketbol Federasyonu Hukuk Danışmanı Özlem Bentaşan’ın görüşleri doğrultusunda alındı. Bu arada Basketbol Federasyonu Yönetim Kurulu, Cumhurbaşkanlığı Kupası’na çıkmayacağını açıklayan Koopspor’u da Ceza Kuruluna sevk etmeye hazırlanıyor.

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75