banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Doğan Girne Tatar
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Öder ve Aksoy Ziyaretlerde Bulundu..!
banner98

Geçmiş yıllarda ülkemizde önce sporcu olarak sonra ise antrenör olarak önemli başarılara imza atan Gökmen Öder, şimdilerde Darüşşafaka alt yapısının Koordinatörü olarak görev yapıyor ve her fırsatta ülkemiz gençliğine yardım etmekten de geri kalmıyor. Hafta başında Darüşşafaka alt yapı takımını ülkemize getiren ve kamp çalışmalarını devam ettiren Öder ve ekibi, dün bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Milli Eğitim ve Kültür Bakanı Cemal Özyiğit Ziyaret edildi

Gökmen Öder ve Dr. Kaan Aksoy, önce Milli Eğitim ve Kültür Bakanı Cemal Özyiğit’i ziyaret etti ve görüş alışverişinin ardından Bakan Özyiğit’e, Koordinatör Gökmen Öder tarafından Darüşşafaka forması hediye edildi.

Spor Dairesi Müdürü Alkan Değirmencioğlu Ziyaret edildi

Darüşşafaka Koordinatörü Gökmen Öder ve Baş antrenör Kaan Aksoy daha sonra Spor Dairesi Müdürü Alkan Değirmencioğlu’nu ziyaret etti. Yapılan görüşmede ilişkilerin daha üst seviyeye taşınması adına görüş alışverişinde bulunuldu ve Koordinatör Öder, Müdür Değirmencioğlu’na ismi yazılı bir Darüşşafaka forması hediye etti.

GAÜ Spor Koordinatörü Türkay Akpınar Ziyaret edildi

Darüşşafaka alt yapısının ülkemizde kamp yapmasına destek veren ve yardımcı olan GAÜ Spor Koordinatörü Türkay Akpınar’da Öder ve ekibini dün kabul edenler arasındaydı. Koordinatör Gökmen Öder ve Baş antrenör Kaan Aksoy, bir süre Türkay Akpınar ile sohbet ettiler ve ikili ilişkilerin daha da gelişerek devam etmesi konusunda görüş alış verişinde bulundular. Görüşmenin ardından Gökmen Öder, Türkay Akpınar’a Darüşşafaka’nın spor kitabını hediye etti.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75