banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Babutsalar sahaya iniyor..! Gençlerbirliği Yönetiminden Sadıkoğluna Ziyaret.. TürkiyeLetonya Maçına Seyirci Alınacak..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Nikah Tazelendi..!
banner98

 



Kuzey Kıbrıs’ta “Milli Takım” misyonu üstlenerek sayısız başarıya imza atan Engelsiz Yürekler, ismini taşıdığı Kuzey Kıbrıs Turkcell ile sekizinci kez imza masasına oturdu.

Kuzey Kıbrıs Turkcell Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı’nın sponsorluk antlaşması, Kuzey Kıbrıs Turkcell ile Engelliler Spor Federasyonu arasında imzalandı.
2008 yılından bugüne Kuzey Kıbrıs Turkcell’in ana sponsorluğu ile Türkiye Süper Ligi ve Avrupa’da ülkemizi  temsil eden takım, yoluna yine Kuzey Kıbrıs Turkcell ile devam edecek.

Bu yılki sözleşmenin imza törenine, Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Sedat Hacımehmet ve Kuzey Kıbrıs Turkcell Marka ve Müşteri Deneyimi Yönetimi Genel Müdür Yardımcısı Ayhan Barış imza koydu.

İmza törenine Engelliler Spor Federasyonu Disiplin Kurulu Başkanı Funda Kuşadalı, Engelliler Spor Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Av. Emine Dağyaran ve Kuzey Kıbrıs Turkcell Kurumsal İletişim Müdürü Serenay Yalçınkaya da katıldı

İmzalar atıldı, başarı sözü verildi

Kuzey Kıbrıs Turkcell’in ana sponsorluğunun resmileştiği imza töreninde, yeni sezonda da başarı sözü verildi.
Bu yıl güçlü oyuncularına yeni transferleriyle güç katan Kuzey Kıbrıs Turkcell Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, “Süper Lig ve Avrupa’da başarı hedefimize bu yıl her zamankinden daha yakınız” mesajı verdi.
Engelliler Spor Federasyonu Başkanı, yönetimi, teknik heyet ve sporcuların sezon başından itibaren canla başla çalıştığını anlatan Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı yönetimi “Sekiz yıldır kesintiye uğramayan ve her geçen sene büyüyen bir gönül bağımız var” diyerek, Kuzey Kıbrıs Turkcell’e teşekkür etti.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75