banner108
Öne Çıkanlar Babutsalar sahaya iniyor..! Gençlerbirliği Yönetiminden Sadıkoğluna Ziyaret.. kktc spor Serbest transferde son gün B Lisans Kursu 13 Haziranda..!
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Mapfree Desmond’a yöneldi..!
banner98




Geçtiğimiz yıl çok iyi bir performans sergileyerek dikkatleri üzerine çeken Angelo Warner’e aylık 1600 dolar öneren Mapfree yönetimi oyuncunun yeni bir anlaşmaya yaklaşmayarak kulüpten ayrılmak istemesi üzerine rota eski Magem’li Desmond Reymond’a döndü. Magem ile lig finali oynayan ve federasyon kupası kazanan Reymond’a 1600 dolar para teklif edildiği öğrenildi.

YDÜ ve Mapfree ile 3 yılda 2 şampiyonluk yaşayan ve bu yıl YDÜ den ayrılacak olan Vedat Kayapınar da Mapfree’nin gündeminde olan bir diğer isim.  İki taraf önümüzdeki günlerde bir araya gelerek transferi sonlandırmaya çalışacaklar.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75