banner108
Öne Çıkanlar YDÜ Doğan Gedik yeniden görevde Cezalılar Açıklandı.. Doğan güle oynaya..! (4-0)
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

LAÜ ve GAÜ, Galibiyetle Başladı..!
banner98

Karşılaşmalarda ilk olarak saat 18:00’de Soyerspor-GAÜ karşılaşması oynandı. 1. Çeyrekte GAÜ yaptığı üst üste top kayıplarıyla uzun süre sayı bulamadı. Soyerspor bu hataların bir çoğunu değerlendirerek ilk çeyreği 19-13 önde kapadı.

2. Çeyrekte GAÜ, uzun yıllardır birbirleriyle oynadıkları için hataları avantaja çevirerek rakibi üzerinde baskı kurdu ve maçın gidişatını leyhlerine çevirdiler. İlk yarıda genelde 2 takımın da çok aceleci olması birçok top kaybına sebep oldu ve ilk devre 45-36 GAÜ önde tamamladı.

2.devrede de çekişme ve heyecan vardı. GAÜ’de Alpay ve Erdem’in ön plana çıktığı mücadeleden GAÜ 77-54 galip ayrılarak sezona galibiyetle başlamış oldu. GAÜ’de Alpay 28 sayı, Erdem ise 21 sayı ile takımının kazanmasında çok büyük rol oynadılar. Sezonun açılışıyla deplasmanda, takım oyununu seyir zevkine dönüştürmeyi başaran GAÜ, lige galibiyetle başladı.

Gecenin ikinci karşılaşması saat 20:00’de MTV UP Göçmenköy ile LAÜ arasında oynandı. LAÜ, maçın başından itibaren üstün ve kontrollu bir şekilde oyunun gidişine yön vererek, kadrosundaki yetenekli oyuncuları ile birlikte, savunma ve hücumdaki setleri ile, oyun disiplinini bozmadan, geceye damgasını vurdu.

LAÜ başkent deplasmanında MTV UP Göçmenköy’ü 79-45 mağlup ederek lige deplasman galibiyeti başladı.

LAÜ’nün yeni yabancı oyuncusu Rajko 19 sayı, genç oyuncularından Berk Argin 21 sayı, Arif Yilmabaşar 14 sayı ve Hamit Çeliktaşlilar 11 sayı ile takımının kazanmasında büyük rol oynadılar.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75