banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Babutsalar sahaya iniyor..! Gençlerbirliği Yönetiminden Sadıkoğluna Ziyaret.. Serbest transferde son gün
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

LAÜ, Başkentte rahat kazandı..!(46-89)
banner98

LAÜ, her oyuncunun savunmada ve hücumda oyuna katkı koymasıyla maçı 43 sayı farklı, net bir skorla kazanmasını sağladı. Ayrıca maç eksiğine rağmen 6. Haftada 5. Galibiyetini alan LAÜ, hiç yenilgisiz yoluna devam ediyor. 23 Ocak Çarşamba günü Lefke’de, kendi evlerinde ligin ilk yarısının son maçında ezeli rakibi olan YDÜ’yü konuk edecek.

Maçın en skorer oyuncusu LAÜ’den Dennis Balentine 31 sayılık performansı ile maça damga vurdu. Arka arkaya attığı 3’lüklerle hem takımını alevlendiren hem de seyircileri alkışlattıran LAÜ’nün yetenekli yabancısı, geceyi fark ile kapatmasında takımına büyük yardımcı oldu.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75