banner108
Öne Çıkanlar Babutsalar sahaya iniyor..! arenasporkolik Gençlerbirliği Yönetiminden Sadıkoğluna Ziyaret.. kktc spor Serbest transferde son gün
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Kupaya Kilitlendiler..!
banner98

Koopspor kaptanı Kemal Taşçı Cumhurbaşkanlığı Kupası’nın prestij açısından ve lig öncesi son ciddi sınav olmasından ötürü büyük önem taşıdığını belirterek “özellikle son yıllarda ülke basketbolunda marka değeri en yüksek rekabetin yaşandığı Koop-YDÜ derbisi olarak oynanacak olması da hem oyuncular hem de tüm basketbol severler için kupayı bir üst seviyeye çıkardığını düşünüyorum” dedi.

“Hedefimiz Koopspor olarak iyi oynayıp her zamanki gibi kupayı kazanmak olacaktır. Seyir zevki ve kalitesi yüksek bir maç olacağını tahmin ediyorum” diyen Taşcı basketbol kültürünü yansıtan centilmence bir maç olmasını ve her iki takımada sakatsız, başarılı bir maç diledi.

Yakın Doğu Üniversitesi Kaptanı Halil Kutruza ise Perşembe akşamı oynanacak Cumhurbaşkanlığı Kupası’nda iki takımın da reaksiyonunu izlemenin güzel olacağını düşündüğünü söyledi. Kutruza “Son iki yıldır aldığımız Cumhurbaşkanlığı Kupası’nı bu yılda müzemize götürmek istiyoruz. Zorlu bir maç olacağını düşünüyorum. Seyir düzeyi yüksek bir maç bizleri bekliyor. Umuyorum ki bu maç, kalitesiyle önümüzdeki sezon yaşayacağımız rekabetin habercisi olacaktır” dedi.

banner116
Anahtar Kelimeler:
Kupaya Kilitlendiler..!
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75