banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Babutsalar sahaya iniyor..! Gençlerbirliği Yönetiminden Sadıkoğluna Ziyaret.. Serbest transferde son gün
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Kupa Canavarı KOOPSPOR..!
banner98




Yer:
Güzelyurt Atatürk Spor Salonu

Hakemler: Ahmet Maslakçı, Nusret Sırdar, Hatice Ersözlü

Mapfree: Luka Pajkoviç(21), Erinç, Mert(6), Mustafa Taçoy, Mustafa Rıfkı(9), Hakan(3), Mustafa Öksüzoğlu,  Bert, Aral, Sayar, Hasan(8), Mılos Macura(8)

Koopspor: Kaspars Kambala(14), Mehmet(2), Tayfun(5), Kaan, Vedat(2), Andım(6), Tyrell Means(23), Derek Williams(26), İrfan, Vedat Kaner, Boran, Kercem(6)

 

Kıbrıs Kupası Final maçına hızlı başlayan taraf Koopspor oldu ve 3 dakika dolmadan 11-0’lık bir seri ile oyun üstünlüğünü eline aldı ve özellikle Derek Williams ile 4 üç sayılık basketi art arda bulunca farkı açan Koopspor ilk çeyreği 33-13 önde tamamladı.

2.çeyrekte de üstün oyun sürdüren Koopspor, pota altında Kambala ile etkili oldu. Mapfree ise Pajkoviç ile direnmeye çalışsa da ilk devreyi 48-30 Koopspor önde tamamladı.



2.yarıyada etkili başlayan Koopspor savunmada rakibine kolay sayı atma şansı vermezken, hücumda da Williams, Means ve Kambala ile sayılar üretince 3.periyot’u da Koopspor 65-42 önde tamamladı.

Mapfree son periyotta da dağınık görüntüsünden uzaklaşamayınca Koopspor rölantiye çevirdiği karşılaşmadan 29 sayı farkla 84-55 galip ayrılarak Kupayı müzesine götüren taraf oldu.



Maçtan sonra düzenlenen törende Mapfree’ye ödülünü UBP Güzelyurt Milletvekili Menteş Gündüz takdim ederken, Şampiyon Koopspor’a Kupasını Spor Dairesi Müdürü Alkan Değirmencioğlu verdi.   



banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75