banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Doğan GG Gedik yeniden görevde
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

KTSYD Şampiyonu LAÜ..!
banner98




Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği ile Basketbol Federasyonu işbirliğinde düzenlenen Basketbol turnuvasında Lefke Avrupa Üniversitesi, Koopspor’u 78-71 yenerek sezonun ilk kupasının sahibi oldu. Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu sponsorluğunda düzenlenen ve KKTC Telsim’in de destek verdiği KTSYD Kupası’nda final ve üçüncülük maçları dün akşam oynandı.

 

YDÜ Üçüncü oldu

YDÜ RA 25 Spor Salonu’nda oynanan gecenin ilk maçında üçüncülük için Yakın Doğu Üniversitesi ile Girne Üniversitesi karşı karşıya geldi. Başa baş bir oyun sonunda 83-74 galip gelen Yakın Doğu Üniversitesi turnuvada üçüncülüğün sahibi oldu.

 

Şampiyon LAÜ

Gecenin ikinci maçında şampiyonluk için Koopspor ile Lefke Avrupa Üniversitesi karşı karşıya geldi.Oyunu baştan sona önde götüren ve bir ara 20 sayı farka kadar çıkan Lefke Avrupa Üniversitesi, daha sonra oyundan düşünce fark kapandı.Son periyodu müthiş çekişme içinde geçen karşılaşmanın sonunda Lefke Avrupa Üniversitesi rakibi Koopspor’u 78-71 yenerek KTSYD Basketbol Kupası’nın sahibi oldu.

 

Ödüller verildi

Final maçı sonrasında düzenlenen ödül töreninde Basketbol Federasyonu ile Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu’na katkılarından dolayı KTSYD Başkanı Çelen Oben tarafından teşekkür plaketi verildi.



Maçlarda görev yapan hakemlere ödülleri KTSYD eski başkanı Ogün Genç Kaçmaz verirken, turnuvada üçüncü olan Yakın Doğu Üniversitesi’ne kupa ve madalyaları Basketbol Federasyonu başkanı Ahmet Sütcü, ikinci Koopspor’a kupa ve madalyaları Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu başkanı Hasan Karaokçu verdi. Turnuvanın şampiyonu Lefke takımına kupa ve madalyaları ise KTSYD Başkanı Çelen Oben tarafından verildi.

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75