banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Doğan KKTC SPOR MANŞETLERİ Girne
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

KTSYD ile LAÜ buluştu..!
banner98

 





         Basketbol Federasyonu tarafından düzenlenen Büyük Erkekler Ligi’nde dün akşam Atatürk Spor Salonu’nda oynanan Koopspor – Lefke Avrupa Üniversitesi (LAÜ) Play-off yarı final karşılaşmasında, LAÜ taraftarlarının spor yazarlarına yönelik açmış olduğu pankart sonrası bugün Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği (KTSYD) ile LAÜ bir araya geldi.

 

Toplantıda KTSYD adına Başkan Bülent Kılıçoğlu, Sosyal İşler Sorumlusu Hüseyin Kıral, Güzelyurt Bölge Temsilcisi Güren Tilki, KTSYD üyesi Gürsel Karagözlü, LAÜ adına Rektör Prof. Dr. Mehmet Ali Yükselen ve Kulüp Başkanı İlhan Terzioğlu yer aldı.

 

LAÜ’de gerçekleşen toplantıda KTSYD, spor yazarlarına yönelik açılan pankarttan dolayı duyduğu rahatsızlığı dile getirdi. Yaşanan pankart olayının bilgileri dışında gerçekleştiğini belirten LAÜ Rektörü Yükselen, bundan sonra bu gibi olayların yaşanmaması konusunda taviz vermeyeceklerini, iki kurum arasındaki dostluğun devam edeceğini belirtti.

 

Toplantı sonunda yapılan ortak açıklamada ise yaşanan olayın her iki kesime de rahatsızlık verdiği ve aynı hadisenin yeniden yaşanmaması için her türlü önlemin alınacağına vurgu yapıldı.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75