banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Doğan GG İskele
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Koopspor harıl harıl..!
banner98

Basketbol Büyük Erkekler Ligi takımlarından Koopspor, sezon hazırlıklarına yoğun şekilde devam ediyor. Kadrosunda birçok önemli oyuncu barındıran Lefkoşa ekibi, son iki sezonda yarı finalde elendiği play-off’ları kafasından silerek arzuladığı şampiyonluğu elde etme çabasında.

Mandic ve Miskovic ile Sırp ekolüne dönüldü

Kadrosuna yerli olarak YDÜ’den Sercem İnancı’yı katan Koopspor, yabancı tercihlerini Sırplardan yana kullandı. YDÜ’de önemli işlere imza atan Vucasin Mandic yanında diğer bir kariyerli Sırp oyuncu Ivan Miskovic’i transfer eden Lefkoşa ekibi, Ağustos ayı ortasında başladığı sezon hazırlıklarında temposunu yükseltmiş durumda.

Bireysel çalışmalar ve salon çalışmaları ile birlikte haftada 8 idman sayısına ulaşan Koopspor, yeni sezonda farklı bir oyun yapısı ile basketbol severlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Güven’den agresif savunma vurgusu

Koopspor koçu Emrah Güven, hedeflerinin savunmada agresif, hücumda topu paylaşan organize bir takım yaratmak olduğunu ifade ederken, mutlu sona ulaşma arzularının altını çizdi.

Bu sezon saha içi liderlerinin Vucasin Mandic olacağını, kendisine çok güvendiğini, oyuncunun da sezon açılışından bu yana takımla birlikte olduğunu aktaran Güven, geride kalan süreçte tüm oyuncularının büyük bir özveri ile çalıştığını, tempodan memnun olduğunu dile getirdi.

“Kenetlenerek özlenen şampiyonluğa ulaşacağız”

Yeni transferlerin de uyum sorununu erken aşmasının kendisini memnun eden bir diğer detay olduğunu belirten Emrah Güven, “Başkan, yönetim, teknik ekip, oyuncular ve camia olarak olarak kenetlenip, birlik olup, çok çalışarak özlenen ve beklenen şampiyonluğa ulaşacağımıza inancım tamdır” diyerek sözlerini noktaladı.

banner116
Anahtar Kelimeler:
Koopspor Harıl Harıl..
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75