banner108
Öne Çıkanlar KKTC SPOR MANŞETLERİ Hala Sultan Türkiye İkincisi.. Mesarya onaylandı Deniz Plaza yenilgisiz tamamladı..! Zokou ile tatlandı..! (2-4)
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

KKTCELL siftah yaptı..! (52-51)
banner98





 Ligde henüz galibiyet alamayan Kuzey Kıbrıs Turkcell bugün Lefkoşa Atatürk Spor Salonu’nda ligde birebir rakibi olan Yalova ile büyük çekişmeye sahne olan maça çıktı.

Kuzey Kıbrıs Turkcell maça iyi başlarken yeni transferlerinin katkısı ile Yalova önünde ilk periyotu 15-14 önde geçti.

İkinci periyotta KKTCELL hücumda sayı bulmakta zorlanırken, Yalova iki İranlı oyuncusu Mortaza ve Rida’nın basketleri ile önce dengeyi ardından da öne geçerek ilk yarıyı 28-25 önde tamamladı.

İkinci yarıda da büyük çekişme yaşandı. Karşılıklı basketlerin izlendiği üçüncü periyotta daha az hata yapan Yalova bu bölümü 40-39 önde geçti.

Son bölümde de çekişme son ana kadar devam etti. Son 8 saniyeye 52-51 önde giren KKTCELL, faul atışlarını sayı yapamayınca atağa kalkan Yalova basketi bulmasına rağmen Rida’nın rakibine yaptığı harekete hücum faul çalan hakem sayıyı iptal etti. Bu zorlu maçı 52-51 kazanan Kuzey Kıbrıs Turkcell ligdeki ilk galibiyetini aldı.

Karşılaşmayı Turizm Bakanı Faiz Sucuoğlu, Lefkoşa Belediye Başkanı Mehmet Harmancı, Cumhurbaşkanlığı Spor Danışmanı Salih Işık, İskele Gençler Birliği futbol takımı, geçtiğimiz haftalarda motor kazasında vefat eden Cuma Mağusalı’nın annesi ve arkadaşları ile çok sayıda taraftar da izleyerek KKTCELL’e destek verdi. Maç sonu büyük sevinç yaşandı.

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75