banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik MTG kampa giriyor Protokol İmzalandı.. MTG Mustafa Cengizin Ameliyatı Başarıyla Tamamlandı..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

KKTCELL, Antalya’yı devirdi..! (76-68)
banner98





Lefkoşa Atatürk Spor Salonu’nda yoğun taraftar kitlesi önünde mücadele veren Kuzey Kıbrıs Turkcell Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, kazanma azmi ve direnci ile baştan sona maçı önde götürerek mutlu sona ulaştı. Maçın bitiş düdüğü ile birlikte taraftarla kucaklaşan sporcuların sevinci görülmeye değerdi.  Kritik galibiyetle puanını 32’ye galibiyet sayısını 13’e çıkaran temsilcimiz haftaya yine zirve mücadelesi veren Altınordu ile deplasmanda mücadele edecek.

 

Sponsorlara Plaket

UBP Genel Sekreteri İskele Milletvekili Dursun Oğuz, Güvenlik Kuvvetleri Komutanı Tümgeneral Yılmaz Yıldırım, Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Ayhan Barış’ın da izlediği maçın devre arasında Engelliler Spor Federasyonu etkinlik düzenledi. Etkinlikte ana sponsor Kuzey Kıbrıs Turkcell ile birlikte takıma sponsor katkısı sağlayan Kolan British Hastanesi, Merit Lefkoşa Otel ve Eziç Restoran ve Kıbrıs Türk Güvenlik Kuvvetleri Komutanı Tümgeneral Yılmaz Yıldırım’a federasyonun anı plaketi takdim edildi. 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75