banner108
Öne Çıkanlar Ozanköyden Kritik 3 Puan...! (2-0) Küsbeci ile yollar ayrıldı.. Davulcu Galibiyetle Başlamak Önemliydi..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

KKTC ve Türkiye Basketbol Merkez Hakem Kurulu Online Toplandı..!
banner98

TBF MHK Başkanı Ankaralı da online toplantıda yer aldı

Online toplantıda KKTCBF MHK Başkanı Timuçin Pirgalıoğlu, eğitim departmanından Okan Kandıran ve federasyon genel sekreteri Tamer Bolat yer alırken, TBF MHK’den başkan Recep Ankaralı ve hakem eğitim depratmanı sorumlusu Murat Biricik bulundu.

Toplantıyla ilgili bilgileri KKTC Basketbol Federasyonu Genel Sekreteri Tamer Bolat verdi. Toplantıda 3 önemli konuda ilerleme kaydedilmesi kararı alındığını belirten Bolat, bunların sürekli eğitim, durum değerlendirme eğitimi ve temel eğitim olduğunu aktardı.

3 önemli konuda işbirliğiyle ilerleme sağlanacak

Tamer Bolat, hakemlerin sürekli eğitimi ve gelişimi konusunda hakemlerimize online olarak TBF MHK’sinin eğitim vereceğini, bunun FIBA kuralları da dahil birçok detaylı bilgiyi kapsayacağını aktardı.

İkinci önemli eğitimin değerlendirme olacağını belirten Bolat, burada MHK’de bulunan Okan Kandıran ve Ramadan Büyükel tarafından oynanan maçlardan enstantaneler kullanılarak yorulmada bulunulacağını söyledi.

Bolat üçüncü konunun temel hakem eğitimi olacağını, burada basketbola yeni hakem kazandırılması ve hakem havuzunun artırılmasının amaçlandığını ifade etti.

Bolat: Periyodik eğitimler planlıyoruz

Hakem değerlendiricisi konusunda önem verdiklerini, Türkiye’de standart puanlama ne ise burada da ona ulaşmak istediklerini vurgulayan Bolat, sürekli hakem eğitimiyle ilgili önümüzdeki günlerde tüm hakemlerin katılımı ile online şekilde TBF MHK’den eğitimcilerin yer alacağı bir eğitim planladıklarını, bunu periyodik olarak devam edecek şekilde programlayacaklarını sözlerine ekledi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75