banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Forest Karşıyaka Doğan
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

KKTC Basketbol Federasyonu Faaliyetlerine Devam Ediyor..!
banner98




KKTC Basketbol Federasyonun yaptığı basın açıklamasında şu ifadelere yer verildi. Ülkemizi  Uluslar arası arenada temsil etmek ve kendi kulüplerimize  oyuncu yetiştirmek , yetiştirdiğimiz bu oyunculardan oluşacak takımla 3 senelik orta vade planlama neticesinde üst liglere katılabilmek, özetle  basketbolumuzun  geleceğini  inşa etmek düşüncesi  ile kısa vade planlamamız olan Temmuz -  Ağustos ayları  içerisinde ülkemizde ,Sırbıstan Milli Takımı ve Kızılyıldız takımı antrenörleri tarafından planlanıp uygulanacak olan antrenman programlarını gerçekleştirmek amacındayız.

Bu planlama oyuncuları  tarama , uluslararası düzeydeki  seviyelerini görme , maç  içi reaksiyon ve çözüm yeteneklerini  inceleme , motorik özelliklerine yönelik testler yapma ve bu bağlamlardan oluşan her bir oyuncu  için ayrı kimlikler çıkarmadan oluşacaktır. Oluşturalan kimlikler neticesinde  oyuncuların güçlü ve zayıf tarafları görülüp onlara yönelik antrenmanlar yaptırılacak , her kamp sonrası ne aşamaya gelindiği saptanacak ve zayıf yönlerin güçlendirilmesi adına ertesi kamp programlanacaktır.

Sırbistan Kızılyıldız takımı antrenörlerini ülkemize getirip çocuklarımıza ve antrenörlerimize eğitim verdirmek, Ambargolardan boğulmuş , hedefi olmadığı için sporu bırakan gençlerimizi;  basketbol sporuna döndürmek, uluslarası maçlar yaptırmak, onları dünya ile bütünleştirmek hedefindeyiz.

KKTC Basketbol Federasyonu tarafından planlanan ve uygulamaya konan KKTC Basketbol Federasyonu’na bağlı “ ELİT BASKETBOL ACADEMY  ”  Altyapı çalışmaları projesinin bu yıl ki çalışma programı 20 Temmuz’da başlayıp 14 Ağustos’ ta sona erecektir. 35-40’a yakın altyapı sporcumuzun çalışmalara katılacağı ve Tüm  altyapı  antrenörlerimizin davetli olduğu  Basketbol Yaz çalışmaları YDÜ RA25 Spor Sal0nu’nda gerçekleştirilecektir.

 

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75