banner108
Öne Çıkanlar YDÜ Doğan Gedik yeniden görevde Cezalılar Açıklandı.. Doğan güle oynaya..! (4-0)
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Karar Perşembe’ye kaldı..!
banner98




Koopspor’un Angelo Warner ve Mapfree’nin de Tyrell Petty konusunda Spor Dairesi Genel Ceza Kurulu’na yaptığı başvurusu dün görüşüldü.

Basketbol Federasyonu’nun transferlerin gerçekleşmesine izin vermediği Koopspor’un Angelo Warner ve Mapfree’nin de Tyrell Petty konusuyla ilgili yapılan başvuru için dün toplantı yapıldı.

Ceza Kurulu üyeleri, başvuru yapan kulüp temsilci ve avukatlarının da hazır bulunduğu toplantıda Basketbol Federasyonu Başkanı Ertuğ Nasıroğlu ile Ligler Koordinatörü Ahmet Karaoğlan da yer aldı.

Nasıroğlu ve Karaoğlan, iki kulübün başvurularının kendilerine ulaşmadığını belirttiler. Ceza Kurulu yetkilileri de başvuruyu Basketbol Federasyonu yetkililerine iletti. Nasıroğlu ve Karaoğlan da başvuruyu incelemek ve savunma yapmak için 1 haftalık süre istediler.

Spor Dairesi Genel Ceza Kurulu da bu isteği olumlu bularak toplantıyı 28 Ocak Perşembe günü saat 16.00’da yapılmasına karar verdi.

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75