banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor KKTC SPOR MANŞETLERİ YDÜ MTG kampa giriyor
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Kamalı ve Hacımehmet’ten istifa sinyali
banner98

 




Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Sedat Hacımehmet ile KKTCELL Takım Antrenörü Orçun Kamalı, takımla ilgili büyük çıkmaza işaret ederek istifa sinyali verdi.  

“Yüreğimizle büyük emekler karşılığında kurduğumuz takım, acilen gerekli finansman desteği ve yabancı transferlerin gerçekleştirilememesi durumunda kümeden düşecek” diyen Orçun Kamalı, devre arasında bu destek olmayacaksa görevi bırakacağını açıkladı.

ESF Başkan'ı Sedat Hacımehmet ise Federasyonun özerk olmayan yapısı dolayısıyla siyasetin öne çıktığı bir ortamda zorluklarla görev yapmaya çalışırken sporcular tarafınmdan sabote edildiklerini ve bazı oyuncular tarafından da görevden alınma tehditleri ile karşı karşıya bırakıldığına vurgu yaptı.

Mali sıkıntılar ve  takım içerisindeki  bazı oyuncuların yarattığı çıkmazla küme düşme aşamasına geldiklerini belirten Sedat Hacımehmet, “Çok yoruldum” diye konuştu.

 

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75