banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Babutsalar sahaya iniyor..! Gençlerbirliği Yönetiminden Sadıkoğluna Ziyaret.. TürkiyeLetonya Maçına Seyirci Alınacak..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Kalaycıoğlu, Yakın Doğu Üniversitesi’nde..!
banner98

 





İmza törenine Kalaycıoğlu’nun dışında Yakın Doğu Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkan Vekili Yrd. Doç. Dr.Murat Tüzünkan ve Yakın Doğu Üniversitesi Spor Kulübü Başkanı Işık Eyigüngör katıldı.

Tüzünkan; Zafer Kalaycıoğlu İle Başarıdan Başarıya Koşacağımıza İnanıyorum”

Murat Tüzünkan imza töreninde yaptığı konuşmada, “Yakındıoğu Üniversitesi olarak ilk imzamızı Zafer Kalaycıoğlu ile attık. Türkiye’nin en kariyerli ve başarılı hocalarının başında gelen Zafer Kalaycıoğlu ile başarıdan başarıya koşacağımıza inanıyorum” dedi.


Eyigüngör; “Yeni Sezonda İddialı Bir Kadro Oluşturmak İstiyoruz"

Kalaycıoğlu’nun Türk kadın basketbolunun çok önemli ismi olduğunu söyleyen Işık Eyigüngör ise, “Yeni sezonda iddialı bir kadro oluşturmak istiyoruz. Böyle iddaalı bir kadronun başına da Türkiye’de en çok kupa kazanan antrenör olan Zafer Kalaycıoğlu yakışırdı. Bu nedenle kendisi ile sözleşme yaptık. Yeni oluşum içinde olan Yakın Doğu Üniversitesi’nin Kalaycıoğlu ile bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi’nde, Türkiye Kupası’nda ve EUROCUP’ DA iddialı olduğunu söylemek isterim” şeklinde konuştu.

Kalaycıoğlu; "Katıldığımız Tüm Kupalarda Zirveye Aday Olduğumuzu Şimdiden Belirteyim”

Kalaycıoğlu ise “Yakın Doğu Üniversitesi hedeflerinin büyük olduğunu bildiğim için, gelen teklifi hiç düşünmeden kabul ettim. Bana güvenenleri mahcup etmemek için, gecemi gündüzüme katarak çalışacağım. Katıldığımız tüm kupalarda zirveye aday olduğumuzu şimdiden belirteyim” dedi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75