banner108
Öne Çıkanlar Şampiyon 1.Piyade Alayı KKTC SPOR MANŞETLERİ Hala Sultan Türkiye İkincisi.. Salonda Çalıştı.. Miniklerle Anılıyor..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Kalaycıoğlu: “Hedefimiz Final Four”
banner98

 





Başantrenör Kalaycıoğlu, tarihlerinde ilk kez katılacakları Kadınlar Euroleague ile yeni sezon lig hazırlıklarını değerlendirerek, çalışmaları hakkında bilgiler paylaştı. YDÜ’nün elde ettiği başarılarla bayan basketbolundaki ivmeyi yükselttiğini ifade eden Kalaycıoğlu, başarının iyi yönetimle sağlandığını ve iyi yönetilen kulüpler arasına girmek için çalışacaklarını bunun içinde tüm imkanların seferber edildiğini anlattı. “Eurolegue WNBA’den daha sert bir lig ve herkes en iyileri takımına getirip müthiş bir savaş veriyor. Zorlu bir grupta mücadele edeceğiz” dedi.   

Hedef İlk Dört Takım Arasına Kalmak                                                                                                 

İlk hedeflerinin mücadele edecekleri B grubunda ilk dörde kalarak çapraz play-off’lara çıkmak olduğunu anlatan başarılı antrenör,  play-off maçlarında da başarı göstererek Final Four’a kalmak istediklerini belirtti. Kalaycıoğlu şöyle konuştu; “Diğer gruplara göre üstünlükleri olan zor takımlarla mücadele edeceğiz. Famili Schio ile Wisla Can Pack’ın büyük seyirci potansiyeli var. Aynı şekilde Parfemuers Avenida da aynı şekilde seyirci baskısı olan bir takım. Elemeden gelecek takımlar biraz kolay gibi ama hiçbir maç kolay değil. Ekateringburg ve Fenebahçe daha önce finallerde oynamış takımlar. Bizde ilk dört arasına girme mücadelesi vereceğiz.”                                                                                                         

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75