banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Babutsalar sahaya iniyor..! Gençlerbirliği Yönetiminden Sadıkoğluna Ziyaret.. TürkiyeLetonya Maçına Seyirci Alınacak..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Kadınlar Ligi için Buluştular..!
banner98

Lefkoşa’da bulunan Eziç Restorant’ta gerçekleştirilen görüşmede Basketbol Federasyonu Başkanı Ahmet Sütçü, Asbaşkan Alişan Şenol, Ligler Direktörü Eser Taçoy yanında ligde yer alacak Akdeniz Spor Birliği, DAÜ, GAÜ, Gönyeli, Rauf Denktaş Üniversitesi ve UKÜ’nün temsilcileri yer aldı.

Ligin kura çekimi 14 Aralık’ta KTSYD’de yapılacak

Görüşmede Kadınlar Ligi’nin organizasyonu konusunda kulüplerin yaklaşımları ve düşünceleri alınırken, hazırlık turnuvası ve ligin başlama tarihi de netleştirildi. Buna göre ligin kura çekimi 14 Aralık Cumartesi günü saat 11.00’de Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği’nde gerçekleştirilecek. Ocak ayının ilk haftasında başlatılması planlanan lig öncesinde KTSYD ile işbirliği halinde tüm takımların katılacağı KTSYD Kupası oynatılacak. Turnuva 19-27 Aralık tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Başkan Sütçü: Çok verimli bir görüşme oldu

Basketbol Federasyonu Başkanı Ahmet Sütçü, Kadınlar Ligi’nin yüksek kalitede geçebilmesi adına federasyon ile kulüplerin birlikte hareket etmesinin önemine işaret ederek, toplantıyı da bu bakış açısı ile gerçekleştirdiklerini belirtti.

Sütçü, federasyon ve kulüpler olarak birlikte neler üretilebileceklerini konuştuklarını ve sezonun planlamasını netleştirdiklerini ifade ederek, hem federasyonun hem de kulüplerin memnun kaldıkları verimli bir görüşme yapıldığının altını çizdi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75