banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Doğan KKTC SPOR MANŞETLERİ Girne
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Hollingsvorth; “Yakın Doğu Üniversitesi ile Basketbol Kariyerimi Yükselttim”
banner98

 



ÇEKYA’ da başlayan Kadınlar Avrupa Şampiyonasında Türk Milli Takımı’nın İtalya ile oynadığı maçta, 29 sayı, 21 ribaunt kaydederek yıldızlaşan Quanitra Hollingsvorth, “Şu an Türkiye’ye gelmeden önce hayal bile edemeyeceğim bir noktadayım” ifadesini kullandı.

2017’nin Kendisine Uğur Getirdiğine İnanıyor…

YDÜ ile basketbol kalitesini yükselttiğini ve özgüveninin arttığını belirtti. Hollignsvorth; “YDÜ ile 3 kupa birden kazandık. Bunun benim için iyi bir fırsat olduğunu düşünüyorum. YDÜ kariyerimde yükselerek yeniden doğmamı sağladı diyebilirim. Ligde yakaladığım bu çıkışın ve artan özgüvenimin formasını taşıdığım Milli Takım’a da olumlu yansıdığını düşünüyorum.

‘Milli Forma Gurur Veriyor’                      
                                                                          
Basketbol kariyerini Türkiye de sürdürüyor olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu ifade eden Hollingsvorth, güzel tecrübeler yaşadığını ve gurur duyduğunu anlattı. Hollingsvorth; “Hem kulüp hem de Milli Takım düzeyinde güzel tecrübeler yaşadığıma inanıyorum. Özellikle Milli Takım’da yer almak, böyle güzel bir ülkenin milli formasını giyiyor olmak benim için gurur verici bir olay.

“Madalya Hedefimiz”      
                                                                   
Türkiye Milli Takımı olarak EuroBasket’te ortak hedeflerinin madalya olduğunu belirten oyuncu, Biz de bu hedef doğrultusunda üzerimize düşeni yapacağız” dedi.

Hollingsvorth: “Rüya Gibi”                                                                                                 

Türkiye’deki kariyerinde geldiği noktaya ilişkin düşüncelerini de anlatan oyuncu, “Şu an Türkiye’ye gelmeden önce hayal bile edemeyeceğim bir noktadayım. Zaten böyle olmasa burada olmazdım. YDÜ forması yanında Milli formayı giymekten de büyük mutluluk duyuyorum” şeklinde konuştu.                                                                                                                               

Sözlerinin sonunda Türkçe öğrenmek için çok çalıştığını da sözlerine ekleyen Quanitra Hollingsvorth, İnşallah bundan sonraki röportajlarda Türkçe konuşabilirim” dedi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75