banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Girne Tatar Doğan
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Hazırlık maçında Karagücü galip..!
banner98




İki Süper Lig temsilcisi dün Lefkoşa Atatürk Spor Salonu’nda önce idman yaptılar ardından da hazırlık karşılaşmasında bir araya geldiler. Temsilcimiz Kuzey Kıbrıs Turkcell sezon öncesi ilk hazırlık maçlarını ligin yeni takımı Türk Silahlı Kuvvetler takımı Karagücü ile yapıyor.

Karagücü kamp çalışmaları için 2 Kasım Pazartesi KKTC’ye geldi. Güvenlik Kuvvetleri Komtanlığı’nın sağladı engeli minibüsü ile Lefkoşa Atatürk Spor Salonu’na gidip gelen Karagücü kampı 7 Kasım Cumartesi tamamlayacak ve 8 Kasım Pazar günü de KKTC’den ayrılacak.



 
Süper Lig temsilcileri dün Lefkoşa Atatürk Spor Salonu’nda karşı karşıya geldiler. 
Kuzey Kıbrıs Turkcell yeni transferlerinden sadece birini kullanırken, diğer yeni ismler dün akşam KTC’ye gelerek takıma katılacaklar.

Maça Karagücü iyi başladı ve bir ara farkı 10 sayıya kadar çıkarmasına rağmen Kuzey Kıbrıs Turkcell erken toparlanarak oyunda dengeyi sağladı. 
İki takımın ilk hazırlık karşılşamasını 105-75 Karagücü kazandı.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75